4stk Justerbar Cykel Rack Rem Udskiftning cykelhjul Stabilisator Stropper til Cykel Rack Tilbehør
4stk Justerbar Cykel Rack Rem Udskiftning cykelhjul Stabilisator Stropper til Cykel Rack Tilbehør
Sku: w100675
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr64.19 kr118.92

Beskrivelse:

Hej!Velkommen til Min Butik!!

Kære Ven,

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte OS!

Produkt Beskrivelse:

Holdbart materiale: cykel-stropperne er lavet af Polyester kvalitet

Velegnet til de fleste typer cykler: denne cykel rack rem er velegnet til mountainbikes, hybrid-cykler, bare uafgjort, 2 sammen for at udvide deres længder, hvis du ønsker et længere mere

Størrelsen oplysninger: samlet længde af ekspansion: 24 tommer, maksimale omkreds, når de anvendes: 20 tommer, lang længde nok til at pakke de fleste cykler, der effektivt passer til dine behov

Let at bruge: holdbar cykel hjul rem er designet med loop, som kan give dig mulighed for nemt at justere længde og tæthed af remmen baseret på deres cykler, meget behagelig at bruge

Flere anvendelser: justerbar cykel hjul strop kan anvendes til fastgørelse cykeldæk, når du er opbevaring eller transport af cykler, som i længden er kompatibel med de fleste cykelstativ og dæk afstand, Du kan også bruge det til at binde dit snowboard, mini cykel pumpe, yogamåtte ,sport vand flaske osv.

Sikker cykel stabilisator:

Når din cykel ikke er i brug eller behov, der skal transporteres med bil, cykel hjul strop kan anvendes til at oprette en sikker forbindelse hjulet og cykel stel, effektivt forhindre udskridning og bevægelse.

Genbrugelige og justerbar:

Den cykel rack remmen er lavet af høj kvalitet Polyester, som i høj grad forbedre greb og holdbarhed, der kan anvendes til mange gange, blød og glat overflade, der ikke vil ridse din cykel stel.Design af krog giver folk mulighed for at tilpasse sig til en længde, de har brug for, for en bedre bruger oplevelse.

Specifikation:

Farve: rød + sort

Materiale: Polyester

Pakkens Indhold:

4 x Cykel rack rem

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Produkt billeder og beskrivelse er kun til reference formål, så skal du se emnet producere.

Produkt Billede:

VÆGT:

* Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.simonemoelle.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Efter-salg service:

Vi er Pålidelige sælger.

Faglig efter-salg service for vores kunder.

Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre, bedes du kontakte os i forvejen ,vil vi altid er her til at løse problemer for dig.

Feedback:

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.

3. Ser frem til dine fem-stjernede positiv feedback.

Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

Min Kære Ven,

* Vi støtter Engros/Drop Shipping For

* Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"Drop Shipping Orden", vi vil prioritere det.

* For Engros/Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter , er du velkommen til at kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Tak!!!

Tags: brompton rem, cykel uafgjort, fixi cykel, bicycl, cykel rack rem, cykel rem, cykel elastisk strop, velcro strop, cykel tape, cykel slæb.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)