Håndlavet læder varer af læder, kunst diy briller bag solbriller box taske acryl ramme skabelon version tegning mønster
Håndlavet læder varer af læder, kunst diy briller bag solbriller box taske acryl ramme skabelon version tegning mønster
Sku: w100798
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr60.51 kr106.14

Beskrivelse:

produkt størrelse: (16*7cm)

Materiale: Acryl/kraftpapir/træ, blade

Laser præcis skæring, præcise version.

Alle versioner af denne butik støtte personlig tilpasning, kan du ændre størrelsen eller sende mig den stil, du ønsker at gøre, og så vil jeg give dig et tilbud

Du kan også sende til min e-mail : [email protected]

Akryl:

Akryl er tungere end kraftpapir, og det er ikke let at glide, når tegning af linjer.Det transparente materiale kan du se læder materiale for at undgå at skære fejl.Det kan blive genbrugt.Den syning af huller i akryl mønster cirkulær syning af huller med en afstand på 4 mm.

Kraftpapir:

450 g kraftpapir er professionel papir til mønster gør.Hårdheden er moderat.Laser skæring og stansning er mere præcise.Den splejsning huller af kraftpapir er cirkulær splejsning huller, og hulafstand er 4mm.

At skære formen:

① At skære formen kan bruges på læder, papir, filt, til at hjælpe dig med hurtigt at skære læder.Du kan vælge en standard skære mug eller en skæring formen velegnet til Sizzix.Den splejsning hul skære formen er en skrå hul.Hulafstand er 3.85 mm.

② Blade af formen bruger en Japansk kniv, som er skarpere og mere slidstærke, læder, efter opskæring er mere pæn, og kvaliteten er bedre.

Tilpasset skære mug link: https://www.simonemoelle.dk/item/10000055573599.html

Brugerdefineret kobber skimmel link: https://www.simonemoelle.dk/item/10000060512121.html

Tags: chiffon syning mønster, taske pakker syning, sy mønster, trendy syning mønstre, create sewing pattern, pels mønster, sy -, anal jelly, strikket taske mønster, sy, cooton syning mønstre, quilt skabelon.

  • Størrelse: 16*7cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: syning mønster

Relaterede varer