Håndlavet taske Til iPhone 12/11 pro 3D max antal Butterfly Fe Telefon Dække Xsmax/XR/8/7/6s plus Fløde Shell farverige kærlighed pige Gave
Håndlavet taske Til iPhone 12/11 pro 3D max antal Butterfly Fe Telefon Dække Xsmax/XR/8/7/6s plus Fløde Shell farverige kærlighed pige Gave
Sku: w1017
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr107.99

Beskrivelse:

DIY 3D-tegnefilm cremet back cover/case

Beskrivelse

1.Materiale: Hård plastik cover + cremet lim

2 .Farve: som billeder viser

3.Model: iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi, Vivo, Oneplus, Oppo, osv.

4.Packing liste:1*bagcoveret + 1*rem

5. Denne dækning kan tilpasses til forskellige telefonmodeller, hvis det er nødvendigt, bedes du bemærke, at din model, eller kontakt os for mere information.

Venlige Tips:

en.Cremet sag er fremstillet i hånden, så det tager ca 5-8 dage til at sende ud.

b.Da det er håndlavede, kan vi ikke garantere at enhver tilfælde er præcis de samme.I mellemtiden, på grund af forskelle i telefon-modeller, hvis du modtager kan afvige en smule fra den, der viser billeder, fordi vi er nødt til at tilpasse det til dine behov telefon-model.Men vi kan bekræfte, at alle tilfælde vil være så flotte og søde piger som billederne.c.

Bemærk bruge det, når det er ventilerede og tørre,når du får det.d.Det vil være mere beskidt resistente ved anvendelse af gennemsigtigt neglelak for at overfladen af cremen.

Betalingsmetode 1.Der er mange betalingsmetoder til rådighed på www.simonemoelle.dk som Alipay -, kredit-kort.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba,og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Shipping 1.Vores fragt priser omfatter udgifter til transport, håndtering, emballering og relaterede arbejdskraft omkostninger. 2. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (lørdag og søndag og helligdage undtaget) 3.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 4.Ordren vil blive sendt til din side af rederiet inden for den leveringstid, der refererer til den liste af tjenester nedenfor.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid, bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer.Politik For Refundering 1.Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre dette er angivet andetsteds i beskrivelsen. 2.Alle afkast er defekt, ellers er nødt til at blive forhåndsgodkendt.Kontakt os for at få en tilladelse og vender tilbage adresse, før du sender varen tilbage. 3.I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.Feedback-1.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Du bedes kontakte os, før de forlader forlader neutral (3 stjerner) eller negative(1,2 stjerner), vil vi forsøge vores bedste for at løse problemet. 2.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.Andre 1.Hvis du har brug for til at sætte større for der er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat. 2.Vi kan gøre drop shipping, skrive dine kunder adresse, når bestillingen er ok. 3.Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Tags: kan, kan tin, små papirkurven, malibu baglygten, kan mad arrangør for pantry, 1200v hurtigt diode, for honda gx620, kegle haven, magneto briggs, aluminium kan.

  • Detailemballage: PPbag
  • Materiale: TPU+ Cremet tyggegummi
  • Kompatible Mærker: APPLE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktioner: søde piger Elsker Slik Mad bagcoveret
  • Type: Monteret sag
  • Indslag 2: 3D håndlavet DIY sag

Relaterede varer