5D DIY diamant maleri Landskab Dekorative maleri soveværelse værelse Broderet diamant cross stitch billede diamant gave ll352
5D DIY diamant maleri Landskab Dekorative maleri soveværelse værelse Broderet diamant cross stitch billede diamant gave ll352
Sku: w1020
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr31.27 kr48.81

Beskrivelse:

VELKOMMEN TIL MIN SHOP!Send os en besked, hvis du har en forespørgsel,tak!anvendelse : diy diamant maleri ; diamond broderi maleri; de Poster, der indgår: 1. Nok harpiks diamanter 2. A4 Model HD tegninger (herunder tegninger, farve ta 3. Anvendes til at klippe tyggegummi bor pincet, plastbakke.

Vi kan give dig et billede til din brugerdefineret diamant maleri, for eksempel: din familie fotos, som tegn eller superstar,Den smukke natur , dejlige kæledyr, osv.men prøv at give en høj opløsning og klart billeder, vi vil afslutte og starte skibet i en uge.hvis du ønsker,bedes du Kontakte os n Brugerdefineret så klik her: d Instruktioner af DIY Diamant Maleri 1. Åbn emballagen og tag ud på lærredet, diamant og værktøjer; 2. Tjek koden antallet af diamanter, og de tilsvarende symbol; 3. Sætte diamanter i plast.Kun afdække de nødvendige areal af den selvklæbende tape, for at undgå støv på andre lim dele; 4. Stick diamanter på det tilsvarende symbol på lærredet med en pincet; 5. Efter alle symbolet for områder, der er holdt med diamanter, justere kanten af diamanter af lineal til at regulere diamanter pænt, og tryk derefter på diamanter korrekt for at gøre det fast; 6. Sæt diamant maleri i en egnet ramme og dekorere dit hus eller give det til andre som en gave.VELKOMMEN TIL VORES BUTIK!Send os en besked, hvis du har en forespørgsel, tak!Hvad er DIY diamant maleri? 5D cube diamant trække, trække en anden innovativ diamond diamond maleri er den nye populære produkter.Det er mere smukt, hvad du kan se på billedet, meget skinnende og fantastisk.Det er af high definition mønster, god tekstur og æstetiske følelse, som altid skabe en stærk visuel appel om dig.Nyder det og vandre rundt i det samtidigt, vil du have en følelse af, ligesom airplay.By at gøre dette, vil du få både en dekorativ effekt og en DIY sjov underholdning.Bare hang det på væggen, det vil gøre dit værelse og din fantastiske verden 5D DIY Runde/Firkantede Diamant Maleri Kære, vær opmærksom!Vi solgte diamon malerier er semi-færdige produkt dosis omfatter ikke ramme Alle størrelse er målt ved hånden, så giv os venligst 1-3 cm adskiller sig, Hvad er størrelsen af maleriet?Alle størrelse i vores butik normalt betyder, at Billedets Størrelse.

1, Åbner kassen, check kits er det komplet . 2, i Henhold til farvekoden, vælg en farve i pladen . 3, Finder symboler i billedet, begyndelsen pastaen indtil afslutte det . 4. Når du er færdig med det , sætte nogle bøger på toppen , lad det mere fast . 5. Tillykke, du kan gå indrammet op nu !Om Effekten af De større størrelse, jo bedre effekt!Hver diamant størrelse : 2.5x2.5mm.Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Og vi vil placeres 20% mere diamanter!Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!Feedback, Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak!Hurtig Levering Opmærksomhed!vi er internationale sælger fra Kinas fastland.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 15 til 45 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.Bemærk Burer vil være ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse!Alle elementer skal sendes til www.simonemoelle.dk berified adresse Hensyn Til Salg, Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale returforsendelsen.

Tags: diamant broderi runde, diy maling af antal, diamant sy, diamant maling, cross stitch lion, Diamant Blomst, diamant kit, 5d diamant maling, 5d diamant, 5d diy diamant maleri fuld drill harpiks.

 • Antal Farver: 1-45
 • Stil: Europa
 • Form: Single
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • diamant maleri Sæt Type: diy Diamant maleri Tema
 • Bundstoffet: Tegninger
 • Værktøjer Type: Pincet, Pick-Up Tools Kind
 • Rhinestone Detaljer: Fuld Diamant med billede kits interne detaljer harpiks partikler
 • Materiale: Harpiks
 • Ramme: No
 • Bruger: Malerier, Husstand Essentials/Dekoration Mønster Type
 • Kits Broderi Metode: Fuld Broderi Type
 • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
 • Mønster Type: Naturskønne
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Mærke: TAKEWEALTH
 • Diamant Maleri Afslutning: Skal du håndlavet materiale af diamant
 • Indsætte Område: Fuld

Relaterede varer