Køretøjets Affjedring Type Opbevaringspose For Køretøjets Sikkerhed, Sæde Og Håndtag Taske Fastsættelse Net Med Ekstra Plads Og Lagerplads
Køretøjets Affjedring Type Opbevaringspose For Køretøjets Sikkerhed, Sæde Og Håndtag Taske Fastsættelse Net Med Ekstra Plads Og Lagerplads
Sku: w102110
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr16.02 kr35.59

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Ekstra rum og lagerplads: Det fuldstændig dækker mellemrummet mellem de to forsæder og gør det til en ekstra lagerplads.På grund af forskellig afstand mellem fører og passager sæder af forskellige modeller, der kan strække og passer perfekt.

2. Kan bruges som en pet barriere: tyk nylon med stærk sejhed.Det kan også bruges som en særlig barriere for at forhindre kæledyr fra at forstyrre din ryg, mens du kører.

3. Nem at installere: ingen grund til at punch eller pasta.Den øverste dæksel af konsollen armlæn boksen har 2 justerbar øvre og 1 lavere teleskopisk reb, der er lang nok til at tage mindre end et minut.

4. Sikkerhed under kørslen: nem adgang til elementer, uden at det ser ud fra den vej, hjælper med at reducere og forebygge distraktion.

5. Kompatibilitet: Nogle bil konsoller er kompatible med armlæn kasser med front åbninger, så de er ikke egnede til dette projekt, for eksempel, armlæn kasser med side-åbninger, ingen armlæn kasser, dobbelt armlæn kasser, og sport armlæn kasser.

Beskrivelse:

Dette produkt er en oplagring taske, let at installere, sikker, og kan bruges som en pet-barriere.

Specifikationer:

Størrelse:39 * 27 *10 cm

Materiale: Nylon

Anvendelse: til generelle formål

Farve:sort

Pakke Inkluderet:

1 * opbevaringspose

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr lave vuitton sag.

  • Farve: Black
  • Anvendelse: Generelt formål
  • Materiale: Nylon
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: 39 * 27 *10 cm

Relaterede varer