24pcs Mat Mørk Rød Bourgogne Falske Negle Square Fuld Dækning Klassisk Dekorere Nail Art Tips Tryk på Falske Negle med Lim Værktøj
24pcs Mat Mørk Rød Bourgogne Falske Negle Square Fuld Dækning Klassisk Dekorere Nail Art Tips Tryk på Falske Negle med Lim Værktøj
Sku: w102802
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr8.14

Beskrivelse:

KØB 2 OG FÅ 5% RABAT

3 forskellige sæt for dit valg:

a) med lim: 24 stk falske negle & 1 lim

b) med jelly tyggegummi: 24 stk falske negle & 1*24 stk jelly tyggegummi

c) med værktøj taske: 24 stk falske negle & 1*24pcs jelly tyggegummi & 1*lim & 1*søm polering værktøj & 1*wood stick & 2*alkohol pad

Neglene er fastgjort med lim ikke kan genbruges .Neglene er fastgjort med tape, kan genbruges.

Vi foreslår, at ny bruger til at bruge tape for første gang.

Neglene kan blive genbrugt, hvis du har brug for mere af poser, kan du købe separat.

Nem Anvendelse:

Trin 01: brug et søm, værktøj til at polere neglen overflade og fjerne overflade fedt.

Trin 02: tør dine negle med alkohol pad, holde negle rene og tørre.

Trin 03: Vælge en ret størrelsen af neglen, påfør limen på bagsiden af neglen, eller brug selvklæbende tape til at fastgøre tilbage på neglen (ikke dråbe lim på huden ).

Trin 04: Vedhæfte søm stykke fra roden af neglen til den forreste kant af neglen, skal du trykke på det for omkring 10 sekunder, indtil den skicks.( Obs: retningen for nummeret på bagsiden af søm retning af negle tip/top)

Aflæsning metode: limstift et stykke: Løft søm stykke langs kanten, og hæld gelatine i hullet.Vent i 5 til 10 minutter.Limen og forsigtigt at skalle af.Selvklæbende tape, selvklæbende type: Nyd dine negle i varmt vand i ca 5 minutter og peel off langs kanterne.

Overvejelser: 1. Undgå at holde sig til betændelse og sår. 2. Læg den ikke i utilgængeligt for børn.

Flere Af Tasker

Sættet indeholder kun 1 lim, hvis du har brug for genbrug tandkød, bedes du bestille værktøj tasker nedenfor: https://www.simonemoelle.dk/item/1005002377009374.html

Om Efter-salg

Hvis du er tilfreds med de varer, bedes du forlade 5 stjernede feedback til os.Hvis du er utilfreds med de poster, bedes du kontakte os, før du forlader negativ feedback, vi vil bidrage til at løse problemerne.

Følg Os

Tak fordi du valgte vores butik.Vores butik er specialiseret i Sundhed og Skønhed produkter.Vi er forpligtet til at give dig de bedste produkter og tjenester.Hvis du har problemer, bedes du kontakte os og vi vil svare så hurtigt som muligt.Ser frem til din protektion igen.

Om Logistik

1. Globale transporter.

2. Behandle ordren i gang, efter at betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse, du bedes oplyse korrekte adresse.

4. Hvis din ordre ikke er modtaget inden for 50 dage efter forsendelse, bedes du kontakte os, vil vi spore din ordre og kontakte dig så hurtigt som muligt.Vores mål er at tilfredsstille vores kunder.

5. Leveringstid: 15-60 dage, skal du ikke hæve eventuelle tvister inden for 60 dage.

6. Hvis du ikke får den vare, bedes du kontakte os for at afvise eller sende dig en ny pakke.

Om At Vende Tilbage

1. Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og 60 dage til at returnere det.Hvis du ejer en vare mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og vi vil ikke refundere eller ombytte det.Hvis der ikke er nogen undtagelser, fragt gebyr er båret af både købere og sælgere.

2. Alle returnerede varer skal bruge den oprindelige pakke.Og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til at vende tilbage.

3. Vi vil refundere dig efter modtagelsen af varen i den oprindelige tilstand, og med alle komponenter og tilbehør er inkluderet i pakken.

Tags: xr iphone køligt glas.

  • Anvendelse: Finger
  • Element Type: Falsk Negl
  • Mængde: 24 STK
  • Type: Fuld Nail Tips
  • Model-Nummer: FN141
  • Materiale: Akryl
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer