48 Stk Lyd Isolering Bord Akustisk Panel Studie Skum Kile Brandsikker Lydisolerede Pude Væggen Board,2,5 x 30 x 30cm
48 Stk Lyd Isolering Bord Akustisk Panel Studie Skum Kile Brandsikker Lydisolerede Pude Væggen Board,2,5 x 30 x 30cm
Sku: w106807
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr190.23 kr297.20

Beskrivelse:

High-Density Brandhæmmende Materiale: lyd-absorberende skum paneler er lavet af brandhæmmende og miljøvenlige materialer, der kan anvendes sikkert.Absorptionsspektret er bred og over 500 HZ.High-Density materiale,som er højere end branchens standard på 30%.På samme tid, kan det også forbedre lydkvaliteten: ved at absorbere skadelige lyde, reducere udsving, efterklang, og vibrerende echo, Nyttige lyde er klarere.

Princippet om den lyddæmpende skum er, at lyden inde i svampen gentagne gange bliver reflekteret frem og tilbage, og derved opnå effekten af støjreduktion og lyd absorption.den akustiske paneler, der ikke kun har en effektiv lydabsorption egenskaber, men også vil ikke forårsage nogen skade på vores krop.Den høje kvalitet materiale studio skum, der kan holde sin lyd isolering funktion permanent.I form af rengøring, du bare nødt til at støvsuge og støv dem en gang imellem.

Hvordan At Gendanne Den Normale Størrelse Af Den Akustiske Skum: 1. Efter åbning af Vakuum-pakke, skal du placere Akustiske Skum i en ventileret sted for 12-24 timer; 2. Eller blød skum i vandet i 1 minut, vride det tørre, derefter lufttørre, eller brug en blæser tør.

Installation Metode: Det anbefales at holde sig tape til de fire hjørner og centrum af bagsiden af akustiske skum paneler, og derefter holde den til væggen.Eller du kan købe spray lim til at installere den lyddæmpende skum i henhold til dine behov.

For professionel akustik Akustiske Skum Hver kommer ukomprimeret og i topform!Med professionel akustik, lyd undertrykkelse, akustisk proce.

størrelse:30x30x2.5cm

Materiale:Polyurethan

farve:Sort+rød

Pakkens Indhold:

24 * sort lyd-absorberende bomuld

24 * Red lyd-absorberende bomuld

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr iphone tilfælde xxtentacion.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: Ingen

Relaterede varer