DIY Følte juletræ Sæt Væggen Hængende Ornamenter Børn, nytår Gaver, Legetøj 2021 Julepynt Til Hjem kerst
DIY Følte juletræ Sæt Væggen Hængende Ornamenter Børn, nytår Gaver, Legetøj 2021 Julepynt Til Hjem kerst
Sku: w106828
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr41.00 kr73.22

Beskrivelse:

Funktioner:

Høj kvalitet materiale: Lavet af høj kvalitet følte stof, juletræet er sikker.Der er ingen ubehagelig lugt, og det er harmløs for børn.Robust strop øverst let kan hænges på døren eller væggen dekoration.Dobbelt-sidet flannel er dekoreret på overfladen og tilbage af træet, der er nemme at lave og tage ud.

Specielt Udvalgte Dekorationer: Velegnet for børn at dekorere deres værelse.Der er 30 flytbare tilbehør til børn til at placere i vil.Dette er en god mulighed for at øve hånd-øje koordination.

Nem at Åbne og Let at Lukke: Bare holde den dekorationer på skruer til at dekorere dine foretrukne juletræ!Uafgjort dit juletræ, og hænge det på væggen med kroge eller søm.

Søde Dekorationer Inkluderet: 1 DIY juletræ + 30 dekorationer med Jul symbol mønstre; sådan som Julemanden, Jul hat, Jul sokker, Jule-elg, snemand, snefnug, slik, klokker osv.

Den bedste Julegave: New År ' s Jul dekoration er meget populære på de sociale medier, er denne aktivitet er meget velegnet for øje-øje koordination, finmotorik og farve anerkendelse.Dette er en perfekt gave til Jul.Børn under 18 måneder muligvis er nødt til at være ledsaget af en voksen, til at spille det.

Specifikation:

Materiale: filt

Størrelse: ca 90 cm høj * 70cm bunden bredde/35.43*27.56 tommer

Vægt: ca 240g

Packing Liste:

1*Følte Juletræ

Tags: xs motorcykel handske sommerhus.

  • Sæt Type: No
  • Model-Nummer: DIY Følte juletræ
  • Type Engroshandel: No
  • Pakning: Ingen Gaveæske