Lakshmigown Sort Bryllup Kjoler Med Spaghetti-Stropper Boho Bryllup Kjole Klæder De Mariee
Lakshmigown Sort Bryllup Kjoler Med Spaghetti-Stropper Boho Bryllup Kjole Klæder De Mariee
Sku: w108
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr689.61 kr985.16

Beskrivelse:

Custom Made Størrelse Du Vælge enhver Størrelse og Efterlade en Besked i Din Følgende Målinger : Hvis du kommer fra Brasilien eller Rusland , så lad venligst dit fulde navn. (i henhold til den justerede politik for postsektoren af Rusland og Brasilien, modtagerens navn skal være det fulde navn.)

Kunde,når du placerer en ordre, er du nødt til at udfylde en korrekt adresse.Den kjole vil være at vende tilbage til Kina, hvis din adresse er forkert eller ufuldstændig.

Bemærk:

A: Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).Bud er for en kjole kun!

B: Før bestilling, bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 12-48 timer.

C: Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.Følg måling instruktioner, og måle dig selv nøje.

D: Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve, Design.

E: Alle kjolen er ikke på lager.Kun strated at producere efter betaling bekræftet.

Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel med din bære under på, før du køber enhver kjole

For Eksempel:Size enhed :( centimeter eller tommer) 1.Fuld Bust = ___ inches(cm)

2.Talje = ___ inches(cm)

3.Hofter = ___ inches (cm)

4.skulder til talje = ___ inches (cm)

5.shoulde til gulv med sko på ___ inches (cm)

Du kan være nødt til at tage disse målinger til mig, hvis din kjole med stropper eller med ærmer, eller om du skal jakke til at matche din kjole 6 .skulder bredde = ___ inches (cm)

7.armseye = ___ inches (cm)

8.arm længde = ___ inches (cm)

9.biecp = ___ inches (cm)

10.sko hæl height = ___ inches (cm)

sender målinger til mig, så snart du er færdig med betalingen .

En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra www.simonemoelle.dk vi vil kraftigt opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en proffesional lokale skrædder.

Forsendelse

en.Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber, P. O. Kasser og militære adresser (apo, FPO) ikke kan leveres.

b.Hvis du kommer fra Brasilien eller Rusland , så lad venligst dit fulde navn. (i henhold til den justerede politik for postsektoren af Rusland og Brasilien, modtagerens navn skal være det fulde navn.)

c.Om, Skat er uden for vores kontrol, kan vi ikke garantere dette, og vil ikke bære Afgiften gebyr.Du kan lade, som vi kender den rigtige erklære pris for din pakke.

Retur & Refusion

en.Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

b.Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb af Royce Brude, så kontakt os på første gang, i det mindste i 7 dage fra den dato, der er indsendt.Vi kan også acceptere din returnering.Kurer service fragt skal betales af køber.

c.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

Bemærk

en.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver, bedes du kontakte os, før du afgiver ordren.

b.Hvis du laver den kjole tag brudt kan ikke returneres eller ombyttes

Tags: bruden kjole lakshmigown, tøjlen kjole boho, empire talje brudekjoler, kjole wed, rød hvid brudekjole, mavedans nederdel mønt, empire talje tyl brudekjole, bryllup dressing boho, bryllup kjole sort lyst, slank bryllup kjoler boho.

 • Mode Element: årgang
 • Element Type: Kjoler Til Bryllup
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Talje: Naturlige
 • Mærke: GOOFLORON
 • Halsudskæring: V-Hals
 • Back Design: Backless
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Dekoration: Blonder
 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Silhuet: A-LINJE
 • Toget: Sweep/ Brush Train
 • Ærme Stil: Spaghetti-Stropper
 • Brudekjole Stof: Bløde Satin
 • For Gravide Kvinder: Ja
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: B1251

Relaterede varer