100pcs/masse Fiskeri Lokke Øjne Holografiske 3D-Simulation fluefiskeri Minnow Kunstige Fisk DIY Øje Lokkemad 3/4/5/6mm
100pcs/masse Fiskeri Lokke Øjne Holografiske 3D-Simulation fluefiskeri Minnow Kunstige Fisk DIY Øje Lokkemad 3/4/5/6mm
Sku: w10823
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr12.20 kr16.08

Beskrivelse:

Funktioner:

1.Flere størrelser og stilarter: Vores ovale lokke øjne er designet i 6 forskellige størrelser, herunder 3mm, 4mm, 5mm, 6mm,de er også tilgængelige i forskellige stilarter for dig at vælge, kan du bruge dem i henhold til dine forskellige behov.

2.Pålidelig materiale: Den realistiske fisk øjnene er lavet af epoxy drop plast, lang levetid og lav vægt, så du kan tilpasse dine lokker nogen betingelser.

3. Udsøgt design: Disse fisk øjne er fremstillet af 3D-design dome formen med lyse og levende farver, der er attraktive for fisk, og kuplen epoxy drop støbning er også holdbare.

4. Nem at betjene: Den realistiske fisk øjne har en robust gummi underlag, der kan nemt fastgøres til overfladen og hold det fast overflade, der er også en selvklæbende bagside, der kan indsættes på de fleste overflader, eller det anbefales at tilføje lim til at indsætte på ujævne overflader.

5. De fisk, som øjnene er lavet af epoxy drop støbning og er lette vægt, så dine lokker til at tilpasse sig alle betingelser.Det er en af de mest interessante værktøjer til udendørs bistået DIY.

Specifikation:

Navn: fish eye 3D klistermærke

Materiale: epoxy drop plast

Størrelse: 3mm/0.12", 4mm/0.16", 5mm/0.20", 6mm/0.24"

Anvendelse: til udendørs fiskeri

Funktioner: 3D-simulering

Indeholder: 100pcs fish eye 3D klistermærker

Bemærk: Produktets farve du i henhold til den farve, der modtages, skal sejre, størrelsen er målt manuelt, vil der være 2-4cm fejl, bedes du forstår!

Tags: fiskeri tang til fiskeri, fiskeri fiskeri handsker, mesh fiskeri minnow, es fiskeri minnow, kumyang fiskeri minnow, kærlighed pesca, fluefiskeri minnows, leo fiskeri minnow, dække pesca, fiskeri fiskeri kasser.

  • Størrelse: 3mm 4mm 5mm 6mm
  • Type: Reparationssæt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: epoxy drip plastic