Cykel-Hovedet Bag Oxford Folde Cykel Foran Pose Justerbar Cykling Styret Pose Skuldertaske Cykel Udstyr
Cykel-Hovedet Bag Oxford Folde Cykel Foran Pose Justerbar Cykling Styret Pose Skuldertaske Cykel Udstyr
Sku: w109611
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.89 kr48.30

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Høj kvalitet: cykel, styr taske er lavet af oxford klud, let og komfortabel.Den indre polstring beskytter dine ejendele mod stød.

Praktisk: der er designet med justerbare og aftagelige skulderstropper for at funktionalitet og med en samlet kapacitet på 3,8 liter, der er masser af plads til væsentlige elementer.

Nem at bruge.Med en quick-release styret funktion, denne cykel foran kurven er udstyret med 2 Velcro stropper til at fastgøre rygsæk til cykelstel.Nem at montere og afmontere, denne front taske passer til de fleste cykler, og vil ikke flytte, selv om du kører på ujævne veje.

Alsidig: den kan bruges som en cykel styrtaske eller forvandlet til en skuldertaske med de medfølgende stropper, ideel til rejser eller brug i hjemmet, der gør din rejse lettere og dit liv bedre.

Specifikationer:

Navn: Cykel-hoved taske

Størrelse: 22*13*13cm

Vægt: 170g

Materiale:Oxford klud+reflekterende tape

Pakke Inkluderet:

1*Cykel hoved taske

Tags: ogio cykel tasker, cykel kurv foran bjerget, cykel foran lys bafang, cykel foran store taske, scicon cykel tasker, poser foran cykel, mini foran tasker cykel, cykel krog tasker, cykel tasker stjerne, cykel kurv foran plast.

  • funktion: Foldbar
  • Materiale: oxford klud
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)