Artefakt Pet Legetøj Elastisk Med Bell Udlånt Farve Kat Lindre Kedsomhed Fjer Pirring Kat Krave Pirring Cat-Stick Tilbehør
Artefakt Pet Legetøj Elastisk Med Bell Udlånt Farve Kat Lindre Kedsomhed Fjer Pirring Kat Krave Pirring Cat-Stick Tilbehør
Sku: w109627
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr15.70 kr20.91

Beskrivelse:

[oplysninger om produktet]:

Materiale: ABS + fjer + rustfrit stål

Farver: American blue, sø blå, pink, gul

Størrelse: total længde: 23.7 cm/9.33 ", bredde: 5cm / 1.96", højde: 11cm / 4.33 ""

Produkt tilbehør: én vigtigste organ, en elastisk magic tape, en kombination foråret, en kat fjer

[produkt features]:

1. Miljøvenlig og sund ABS, holdbart, ikke er beskadiget af katte, let at bruge, kan anvendes til en lang tid.Da dette produkt er i høj grad at tiltrække katte til at afspille, anbefales det at spille for 20-30 minutter hver gang.At spille i lang tid, vil i høj grad overtræk katte' fysisk styrke.

2. En hovedbeklædning legetøj til katte at lege med.Produktet er fast på kattens hoved eller hals med elastik magic tape.Katten kan gøre fjer på toppen af det produkt, swing uregelmæssigt gennem høj elastisk foråret i aktivitet for at tiltrække kattens opmærksomhed.

3. Legetøjet kan også bruges af flere katte sammen, så at katte kan opleve forskellige sjov.I processen med at lege med legetøjet, vil det øge kattens lykke, lindre katten er angst for daglig kedsomhed, og gøre katten ikke har for vane at beskadige familie, møbler og tøj.

4. Dette produkt kan installeres på øverst af sko.Det er også en interaktiv kat Teaser bar mellem de vigtigste kæledyr.I den proces af interaktion med ejeren, kan det øge intimitet mellem ejer og kat, og kan også befri ejerens hænder, således at ejeren kan drille katten og har fritid.

5. Gennem kattens hoved / hals aktiviteter, at det kan drive en høj elastisk foråret til at svinge uregelmæssigt, så den øverste fjer af produktet kan flytte for at tiltrække kattens opmærksomhed.Det kan gøre katten bider og jage fjer, øge kattens aktivitet, forbedre kattens krop masse og forbedre kattens intelligens

[Brug trin]:

1. Efter at have passeret den elastiske magic tape gennem det tilsvarende hul på hoveddelen, folder halen med pigtråd fiber i halve og indsætte det i den relevante del af fint blødt fiber i henhold til den faktiske efterspørgsel.

2. Bunden af høj elastisk foråret med kat fjer er direkte indlejret i kort hul på legetøjet kroppen, som direkte kan interagere med katten.

Miljøvenlig og sund ABS, holdbar, vil ikke blive beskadiget af den kat, den proces er enkel, kan du bruge dette produkt i lang tid.Da dette produkt er i høj grad at tiltrække katte til at afspille, anbefales det at spille for 20-30 minutter hver gang.At spille i lang tid, vil i høj grad overtræk katte' fysisk styrke.

【Pakke Omfatter】:

1 x kat legetøj

Bemærkninger:

1. Lad 1-3 cm forskel på grund af manuel måling og 3-5 g for forskellen mellem forskellige farver.

2. På grund af skærmen forskel, farven kan være lidt anderledes fra, hvad du forventer, skal du tillade det.

3. 1.00 cm=0.39"

Tags: killing halskæde, breakaway kat krave, krave killing, Krave, bell kat krave, krave hund, kat, kat rem, kat pet krave, kat halsbånd læder.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Er Smart Enhed: No
  • Materiale: PP Bomuld
  • Legetøj Type: Fjer Legetøj