Kage Udsmykning Værktøjer Alfabet Fondant Kage Stempel Silikone Forme Bogstaver Kiks Fondant Skimmel Bagning Værktøjer Kage Embosser FFT
Kage Udsmykning Værktøjer Alfabet Fondant Kage Stempel Silikone Forme Bogstaver Kiks Fondant Skimmel Bagning Værktøjer Kage Embosser FFT
Sku: w11072
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr9.03 kr15.06

Beskrivelse:

DIY-Kreative Bogstaver, Tal Silikone Forme Chokolade Kage Dekoration Bagning Skimmel

Produkt beskrivelse:

【høj kvalitet】:

Det er lavet af sikre fødevare-grade silikone formen, som er miljøvenligt, ikke-giftig, ikke-klæbrig, er fleksibel og kan genbruges.

(Vi anbefaler, at du tilføjer lidt smør eller olie inden brug.)

[Udbredte]:

Det kan ikke kun bruges til at gøre alle former for skimmelsvampe, såsom hårdt slik, sodavand, slik, gelé, sæbe, muffins, smeltet chokolade, voks -, is -, epoxy-harpiks og forskellige lerarter, men også kan bruges til smukke kage dekoration.

【Slik Silikone Formen】:

Vores fleksible silikone bageforme har en non-stick-release-funktion, hvilket gør det til et ideelt bagning værktøj, der er nem at rengøre, og sikker i ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.

【Kage Dekoration Skimmel】:

Det kan ikke kun bruges til at lave mad, men også et godt redskab til børn for at DIY-ler håndværk, der bruges til at dekorere sæber, kager, cupcakes, osv.

Funktion:

Farve: Hvid

Materiale: Silikone

Vægt: 37g

Størrelse:10.5 X 6.5X0.6 cm/3.78X3.78X0.47in.

Pakken indeholder:

1X skimmel

Tips:

1. På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, farve.

2. På grund af manuel måling, bedes du give en forskel på 1-5mm, tak!

Tags: xr iphone tilfælde wolf.

  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: skimmel
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)