Småbørn Toy Gaver til 2-5 Årige Piger Dreng, Baby Læring Montessori Legetøj
Småbørn Toy Gaver til 2-5 Årige Piger Dreng, Baby Læring Montessori Legetøj
Sku: w1108
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr44.30 kr80.59

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Finmotoriske Udvikling - forskellige låse bucklesectrm, lynlås,spænder, snørebånd, spænder, knapper, gevindskæring, matching, shoe lace binde osv.Denne sensoriske spænde pude legetøj, der hjælper børn med at udvikle finmotoriske færdigheder, kognitive færdigheder, hånd-øje koordination, problemløsning.Praksis i det virkelige liv færdigheder.

Store Rejser Toy - Sensorisk legetøj til småbørn er stor 'quiet' og rejse legetøj!Det er godt lavet, og nem at bære.Fleksibel polyester ikke hårdt skum gør det meget slidstærkt.Behagelig følelse af touch til dit barn.Busy board er godt for børn at fordrive tiden på long time bilture.

Let at bære - Leveres med aftagelig rem;denne travle bestyrelsen er nem at bære;

Attraktive Farverige - Denne Fine motor udvikle toy holder børnenes opmærksomhed.Lyse, glade farver, bringe visuel stimulation førskole børn småbørn.

Dette er den perfekte gave til børn 3-årsalderen og ældre ,Spænder og knapper, der er designet til at have varierende sværhedsgrader, så småbørn vil nyde den udfordring.

Specifikation:

Størrelse: 34x28cm / 13.38x11.02inch

Materiale: Klud

Pakken Indeholder:

1 Stykke Montessori Travl Bord til Småbørn

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Tags: xs telefonen tilfælde lomme.

  • Aldersgruppe: 5-7 År
  • Tema: Transport
  • Model-Nummer: Busy Board
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: ce, Kina er certificeret (3C)