Varme Vest Smart Varme Bomuld Vest USB-Infrarød El-Fleksibel Thermal Vinter Varm Jakke til Kvinder, Mænd Offentlig Værktøjer
Varme Vest Smart Varme Bomuld Vest USB-Infrarød El-Fleksibel Thermal Vinter Varm Jakke til Kvinder, Mænd Offentlig Værktøjer
Sku: w110910
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr98.64 kr186.10

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Det er lavet af Carbon stof , stråling er 0, det vil ikke gøre huden føles tør og ubehageligt.Uanset om du er vask i hånden eller i vaskemaskine, du behøver ikke at bekymre sig om utætheder og skader.

Designet varme blokere for den kolde dele af den menneskelige krop, langt infrarød varme, tre-fase temperatur justering, kan du justere temperaturen til at opfylde dine behov.

Opret forbindelse til USB-porten på den mobile power bank og få varm hurtigt.Du behøver kun at trykke på knappen inde i den opvarmede vest jakke for at vælge 3 temperaturer for lang batterilevetid.

Du kan holde varmen, hvor som helst, sådan som slæde, motorcykel -, bjerg -, camping, vandreture, skiløb, fiskeri, jagt eller kontor arbejde, business-aktiviteter.

Det kan fremme blodcirkulationen, lindre muskelsmerter, effektive metoder til behandling og kolde beskyttelse foranstaltninger, der gør, at du nemt tilbringe vinteren.Dette er den bedste gave til familie og venner.

Specifikationer:

Varenavn: Varme Vest

Materiale: Carbon stof

Farve: Sort

Vægt: 350 g, 500 g, 550g, 600g, 650g

Størrelse: M, L, XL, XXL, XXXL

Bemærk:

- Der kan være lidt fejl af størrelse ved manuel måling.

- Farverne afvigelse kan være forskellige på grund af forskellige skærm indstillinger, bedes du venligst forstå.

Pakkeliste

Pakken indeholder:

1 x Varme Vest( Kun varme vest herunder ikke power bank)

Tags: yzf cnc-prop.

  • Materiale Teknologi: Andre
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Køn: KVINDER
  • Model-Nummer: Varme Bomuld Bukser, El-Varme Tøj
  • Funktion: Termisk