Kreativ Opbevaring Boks Container Dobbelt Lag Glas Nødder og tørret Frugt Slik opbevaringsboks Med Træ-Låg Til Hjem, Køkken Levering
Kreativ Opbevaring Boks Container Dobbelt Lag Glas Nødder og tørret Frugt Slik opbevaringsboks Med Træ-Låg Til Hjem, Køkken Levering
Sku: w113511
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr147.52 kr237.96

Beskrivelse:

Runde Kreative Glas Nødder Og Tørrede Frugter Opbevaringsboks Container Dobbelt Lag Slik Opbevaringsboks Med Træ-Låg Til Hjem, Køkken, Forsyning Produkt Information:

1,Premium Materiale: kassen er lavet af høj kvalitet blyfrit glas og importerede akacietræ, og det kan bruges som en frugt.Det er sikker, miljøvenlig, og det er modstandsdygtigt over for kulde og varme.Det fortsætter med den atmosfære af træ og den glatte og polerede overflade.

2,Premium Kvalitet: boksen har premium-akacietræ, og blyfrit glas del gør boksen sikker at bruge, og-boksen er hånd poleret glat.

3,Fin Tekstur: Den boks byder på den miljøvenlig, sikker og ren bivoks, og som er importeret olivenolie vedligeholdelse, som har den fine tekstur, og det er slid-resistente.

4,Udsøgt Design: boksen har den lille og udsøgt design, som er tyk og mere alsidige i hjemmet.

5,Fine Udseende: Den boks byder på den fine udseende, og de rekvisitter, som kan forbedre den stil af bordet.

Specifikationer:

Navn: Acacia glas med frugt

Materiale: akacietræ + høj borosilikatglas

Proces: manuel polering + manuel blæser

Style: universal

Kapacitet: 2350mL

Størrelse(om): 23*21*8cm/9.06*8.27*3.15 i

Packing Liste:

Frugt Møtrik Opbevaringsboks * 1

Bemærk:

Du må ikke lægge produktet i vandet i lang tid.Og bemærk venligst, at træ-en del er lavet af naturlige materialer.Træ tekstur kan ikke garanteres at være den samme, så ardannelse og mineral linjen beskrivelser af produktet er normal.Og glas er en del måske har manglen af boblen og lignende, men det er en normal proces fænomen, tak for din forståelse.

Produkt Billeder:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Alle ordrer vil blive sendt ud inden for 3 arbejdsdage efter vi har modtaget din betaling.

3. Vi tilbyder almindelig Post, luftpost, og har oprettet en gratis shipping metoder.

4. Da handelen er trans-national såvel som luftpost er den billigste forsendelses metode, vil det tage lang tid for levering.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, skal du vælge Hurtig og betale gebyr.

5. Vi er ikke ansvarlige for din Told.

1. Hvis elementer er fundet i dårlig tilstand, når den er modtaget, bedes du kontakte os frit.Vi kan refundere pengene eller sende en ny til dig.

2. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, på grund af personlige præferencer, kan du returnere den til os inden 7 dage.Du er nødt til at betale fragt.

3.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

1.12 måneder garanti

2.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, eller med kvalitet problem,så kontakt os,vi kan tilbyde vende tilbage eller sende garanti, men du tilbyder beviser for, at problemet aktivt.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Tags: jar-mærkat, skræl og stick fliser, dessert tallerken, middagstallerken, jar-mærket, glas service, skål guld, sluge væggen, pen væggen, dyb tallerken.

  • Form: Runde
  • Plade-Type: Snack Plader
  • Mønster: Strip
  • Materiale: Glas

Relaterede varer