Vinklet Bit Hex Smule 105 Graders Vinkel Skruetrækker Topholder Adapter Justerbar Bits Boret Vinkel Skrue Driver Værktøj Socket
Vinklet Bit Hex Smule 105 Graders Vinkel Skruetrækker Topholder Adapter Justerbar Bits Boret Vinkel Skrue Driver Værktøj Socket
Sku: w113881
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr9.09 kr11.38

Beskrivelse:

Hvis dit skrivebord eller afføring skal repareres eller installeres, skal du være ked af drift i hjørnet.Du er meget heldig nu!

Vores Vinklet en Smule Bor Adapter kun kan løse dit problem.Håndtere ethvert hjørne af dine møbler hjørne.Ikke længere behøver at bekymre dig om besværet af drift!

Vigtigste Funktioner

Fleksibel Vinkel Udvidelse Bit

Funktion hoved er forsynet med en låsefunktion, kan være forbundet til en elektrisk boremaskine, genopladeligt elektrisk boremaskine, eller manuel skruenøgle, hjælpe dig med at udvide for at nå det snævre rum, twist skruer, møtrikker.

Ikke Let at Falde Ud

En stærk magnet, der er bygget ind i hovedet af det sekskantede hul, som kan fast holde den smule hoved.Forbindelsen styrke er stor, og det er ikke let at falde af.Egnet til drift i et snævert miljø.Og det kan rotere frit i den modsatte retning.

Fast Montering af Hylde

I mange oplag, fragtterminaler nogle gange har brug for at reparere hylderne.Så du kan håndtere din Boremaskine Adapter til hjørner, der ikke kan nås, hvilket er præcis og omhyggelig.Reparation din hylde i gangen, således at reducere tabet af varer.

Bil Reparation Af Udstyr

Selvfølgelig, du kan bruge det i bil reparation for at opfylde dine særlige krav.Denne form for lejlighed, der kræver en præcis drift.Lad det sikre sikkerheden og effektiviteten af bil udstyr.

Fleksibel og arbejdsbesparende

Designet med en intim armlæn, kan det blive skilt ad som forpligtet til at sørge for sikkerheden af håndlisten.Chrom-vanadium stål har den fordel, stærk slidstyrke, korrosionsbestandighed, og lang levetid.Giver du en tidsbesparende, arbejdsbesparende drift.

Ved Hjælp Af Metoder,

1. Indsæt det sekskantede skaft ind i boret.Sørg for, at boret er fastspændt.

2. Indsæt brugt lidt ind i den sekskant hul af magnet, så sørg for at de to er på linje med hinanden.

3. Sæt adapteren ind i position til at blive bygget, og manuelt justere retningen af håndtaget for at sikre den rette position.

4. Drift af den elektriske boremaskine er nok.

Specifikationer

Materiale

Chrome Vanadium Stål

Produkt Vægt

250G

Pakke Indhold

1 × Vinklet En Smule Bor Adapter

12 × Skrue Lidt

Produkt Størrelse

Bemærk

På grund af manuelle målinger, tillad svag måling afvigelser.

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.

Tags: borestander, 105 grad skruetrækker, 90 graders skruetrækker, dyst antal, mandlige skrue driver, bit hex, gt line logo, bit, bor, fungsi skrue driver.

  • Længde: -
  • Bruger: Metal Boring
  • Certificering: CE
  • Materiale: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Andre
  • Model-Nummer: Vinklet En Smule Bor Adapter Kit
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Mærke: iwown