ONLENY USB Til USB-Extension Kabel Type A-han Til Mandlige USB 3.0-Extender Til Radiator Harddisk Webcom USB3.0 Forlængerkabel
ONLENY USB Til USB-Extension Kabel Type A-han Til Mandlige USB 3.0-Extender Til Radiator Harddisk Webcom USB3.0 Forlængerkabel
Sku: w114119
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr17.80 kr26.19

Beskrivelse:

1. Afskærmning ydeevne: Dette produkt vedtager dobbelt afskærmning design (vævet shield + folie af aluminium skjold), som i høj grad kan reducere den elektromagnetiske interferens i radio og interferens.

2. Hurtig læsning og skrivning: I USB3.0, udover de 4 vigtigste ledninger, to grupper af kabler er tilføjet (hver gruppe har et par signal ledninger og jorden ledninger, og omkredsen er skærmet med folie af aluminium, som ikke interfererer med hinanden.

3. Hurtig overførsel hastighed: USB3.0 er også betragtes som SuperSpeedUSB, som i høj grad forbedrer båndbredde på op til 5 gbps fuld dupleks, eller 625MB/S, men den faktiske overførselshastighed er omkring 3.2 Gbps, som er 400MB/S, USB2.0 Det er 480Mbps halv-dupleks, der er, 60MB/S.

4. Stærk sejhed: Dette produkt er fuld af sejhed, kan du bøje som du kan lide.Dette er den fordel, at cirkulær linje.

5. Høj kvalitet: Denne forbindelse, kabel-bruger høj kvalitet ilt-fri kobber kerner og flettet net til at sikre, at sværhedsgraden af data kabel, som gør det modstandsdygtigt overfor at trække og signal tabsfri overførsel.

Beskrivelse:

USB3.0 kan udføre læse og skrive operationer i fuld fart synkront.Det ene sæt er brugt til at sende data, og den anden, der bruges til at modtage data.Et stort antal filer, der kan overføres til opbevaring sats begrænset af lagerenheden.

Specifikationer:

Farve: sort

Længde: 1M

Transmission hastighed: 5Gbp/s

Anvendelsesområde: enheder med USB-interface

Wire kerne specifikationer: - standard fuld kobber 9 kerner + aluminium folie + 96 fletning afskærmning net

Pakke Inkluderet:

1 * Kabel

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: kabel-fletning bronze, kabel-fletning pet, hvid flettet kabel, snake flettet kabel, kobber flettet kabel, skærmet kabel-fletning, grøn flettet kabel, 1 2 kabel-fletning, kabel-gummi fletning, kabel-fletning harley.

  • Transmissionshastighed: 5Gbp/s
  • Mærke: ONLENY
  • Bruger: Smarte Enheder
  • Længde: 1M
  • Farve: Black
  • Wire kerne specifikationer: standard fuld kobber 9 kerner + aluminium folie + 96 fletning afskærmning net
  • Certificering: CE
  • Anvendelsesområde: enheder med USB-interface
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • USB Type: Standard