5 X INGEN LODDE 1/4" TS-Guitar Kabel Plug 6,35 mm Jack Audio hanstik 4mm Kabel Stik til Højttaler Guitar Mikrofon Kabler
5 X INGEN LODDE 1/4" TS-Guitar Kabel Plug 6,35 mm Jack Audio hanstik 4mm Kabel Stik til Højttaler Guitar Mikrofon Kabler
Sku: w114370
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr62.54 kr78.18

Beskrivelse:

Produkt beskrivelse

Type:INGEN LODDE 6,35 mm audio TS stik

Materiale:Metal

Stik Køn:Mand til Kvinde

Gældende kabel:4mm diameter

Funktion:

Få Enhver Længde, Du Ønsker-Lave dine egne kabler til den perfekte længde, Som den ideelle længde du ønsker.

INGEN LODDE--tilslutningskablet er mere praktisk.

Pakkens Indhold:

5 x Audio 1/4" 6,35 mm Stik

Om størrelse

Shop guitar fragmenteret masse tilbehør,og tilbehør størrelsen af særligt følsomme. På grund af hver af Qin anden oprindelse,alder forskel,OEM dele fabrikken har også forskellige. Selv hvis den samme model guitar,de dele også kan have forskelle. I nogle dele, der anses for at være"universelle", i virkeligheden er det ikke så." Universal"2 ord der kun kan beskrives generelt taler af erfaring." Generisk"betyder ikke, at alle sådanne dele af guitar kan bruges. Vi har brug for nogle end størrelsen af produktet, forudsat produktet size chart. Så før du køber strengt for størrelse måling. I denne forbindelse tilsagn er kun med størrelsen af de taler! Som efter købet på grund af størrelsen af problemet kan ikke installere og bruge,kræver vende tilbage,hvis produktet ikke påvirke den næste salg af sagen, som købere egne bærer frem og tilbage for fragt af returvarer. Så for at undgå unødvendige problemer og tab,bedes du Częstochowa venner kan afhente din lineal. Mange tak for dit samarbejde! Et andet resultat af fabrikken forsendelse parti er forskellige,manuel måling fejl,kan størrelsen har en vis tilladte interval fejl!

Om farve forskel

Shop varer, der er taget i form! På grund af den optagelse lys og forskellige display farve forskel, og andre spørgsmål, der kan medføre, billeder af produktet og fysisk farve forskel,alle i form sejre.

På evaluering

Denne butik er alle billederne er taget i form,for at sikre billede med den slags ensartet. Du ser, er hvad du køber,så du kan være sikker på købet. Før køb bedes du har en klar beskrivelse af varerne. Vores shop bestræber sig på at beskrive, i detaljer, præcis,ikke overdrevet,sjuskede! Venligst omhyggeligt behandle din bedømmelse. Dette er for vores arbejde med største opmuntring og støtte. Hvis du har modtaget de varer, der har indvendinger eller utilfredshed, kan du direkte kontakte pladser. Vi skal give dig en rimelig løsninger,din tilfredshed. Vær venlig ikke at føle sig fri til at give en dårlig anmeldelse,tusind tak!

Shipping information

Før afsendelse, vil vi omhyggeligt ind,og omhyggeligt emballeret. Butikken standard Courier er Shentong Hurtig,fremragende hastighed Hurtig. Under normale omstændigheder før 16:00 fotograferet og betaling af varer,vil vi sendte samme dag, efter 16:00 fotograferet produkt udsigt Hurtig til anden Kan de næste spørgsmål. Ferie er ikke afsendt.

Porto instruktioner

Fælles områder starter ved 8 yuan,den fortsatte vægt er 5 yuan/1000G,Yunnan,Jilin,Heilongjiang og andre enkelte provinser starter prisen er 12 yuan,den fortsatte vægt 6 yuan. Xinjiang,Tibet og andre fjerntliggende områder, som starter på $ 15. Fortsat tunge afhængigt af det område af 5-10/500G. SF Hurtig starter ved $ 22. Fortsat vægt 10 yuan/1000g.

Ved at tilmelde

Før forsendelse vil vi omhyggeligt ind,og omhyggelig emballering. Efter modtagelsen af varer,kan du være sikker på, at åbne ansigt inspektion,skal du kontrollere emballagen og selve varen er beskadiget,produkt nummer er korrekt,efter bekræftelse i tegnet. Hvis jeg tilmelder,Vær sikker på at informere underskrevet på vegne af personale på stedet, er korrekte, og derefter logge ind for DET,Samling er også betragtes som en køber jeg sign. Hvis ikke, ved at kontrollere de tegn,Kurer personale gå efter genopdagelsen af de elementer, der mangler eller er beskadiget,fordi det ikke kan identificere ansvar,butikken og føre selskabet påtager sig ikke ansvar! Tak for din forståelse passer!

Når du modtager vores produkter,bedes du må ikke haste til at kvittere for det,du eller din samling, skal du sørge for at åbne pakke omhyggeligt kontrollere, om produktet er beskadiget eller mangler,på dette tidspunkt, du kan støde på to situationer:

A:快递人员允许您检查后签收.这时请您仔细检查 bekræft konto nr logistik beskadiget og mangler(herunder tilbehør og gaver). Og så verificere signaturen, når du finder de produkter, brudt eller mangler,i den betingede tilfælde, den bedste telefon kontakt Udtrykkelig ordre om, at de sælgere, telefonnummer detaljer,så kan du afvise levering.

B:快递人员签字才允许检查.在这种情况下 du kan være sikker på modtagelse og inspektion,men listen skal du ikke give ham,når de Kurer overflade straks at åbne pakken og tjekke,om der er noget problem, og derefter give det til ham,hvis de varer, der er beskadiget på signatur smøre ud,direkte til de varer, der returneres til Kurer personale på hånden,for at gøre ham til den varer der returneres direkte. Ved modtagelsen,betyder det, at købere af varer, integritet og integritet. Alle risici og tab, er det tegn til festen for at antage,at vi vil ikke ansvarlig for transportskader og anmode om en tilbagevenden anmodning.

Tags: rs485-wire, clapton wire, usb-c kvindelige wire, 7s wire, splicer wire, rj45 ethernet-lan kabelført, kabel eller, alicate fladskærms-kabel, 0.005 wire, din wire.

  • Kompatible Enheder: Højttaler
  • KABEL: 4mm i diameter
  • Materiale: Metal
  • Type: audio kabel-stik
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kanal: mono
  • Stik Type: US-stik
  • Stik Køn: Mandlige-til-Kvinde