Nye Ankomst 1Pc Store Bil-Beslag Universal Bil Dashboard Mount Holder 180 x 130 x 25mm Til Mobiltelefon Universal Bil Tilbehør
Nye Ankomst 1Pc Store Bil-Beslag Universal Bil Dashboard Mount Holder 180 x 130 x 25mm Til Mobiltelefon Universal Bil Tilbehør
Sku: w114690
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr80.47 kr114.91

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Fremragende design: sort mobil telefon holder til bilen er diskret og enkelt designet.Den høje kvalitet yderstof er fremstillet af solid plast sæler og så ligger fladt på instrumentbrættet.

2. Høj kvalitet: Da bilen holder udenfor er ikke designet i glat plast, men har en ru overflade, det ser ud som om det var installeret af bilfabrikanten.

3. Meget kompatibel: Den mesterligt designet holder passer til alle populære smartphones, og de fleste GPS og navigations-udstyr, da det kan åbnes trinløst i forskellige vinkler.

4. Sikker: Dette er muligt, fordi de to halvdele af beslaget er forbundet med en fjeder mekanisme.Den smartphone, der sad fast i åbningen af indehaveren mellem to tynde gummi puder og at den er sikker.

5. Nem betjening: Når bilen holder til Smartphone, GPS eller Navi er ikke længere nødvendig, det kan fjernes uden at efterlade spor.Det kan være fastgjort til instrumentbrættet til enhver tid, så det kan også bruges af forskellige bilister i forskellige positioner.Der er ingen lim rester til venstre på kontrolpanelet.Enkelt, tidløst design, fremragende kvalitet og høj funktionalitet.

Beskrivelse:

Denne bil telefonholder, der er nem at installere og kompatible med de fleste mobiltelefoner, og er meget velegnet til installation i biler.

Specifikationer:

Produkt Type: Bil Holder

Materiale: Plastik / Gummi / Silikone

Farve: sort

Størrelse: Ca. 180*130*25mm

Pakke Inkluderet:

1 pc * Bil Holder

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: smartphone holder simpel bil, smartphone holder bil auto, smartphone håndtere indehaver, smartphone bil holder fast, smartphone holder pop hest, lukning smartphone holder bil, interphone indehaveren bil, elektronisk smartphone holder bil, smartphone bil holder usams, smartphone holder bil cigaret.

  • Farve Navn: Black
  • Farve: Black
  • Størrelse: Approx. 180*130*25mm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt Type: Bil Holder
  • Materiale: Plastik / Gummi / Silikone