Læder Bil gulvmåtter-Gulvtæppe Til FORD Transit Connect 2019-2020 Tilpasset Automatisk skoindlæg Bil Tæppe Dækning
Læder Bil gulvmåtter-Gulvtæppe Til FORD Transit Connect 2019-2020 Tilpasset Automatisk skoindlæg Bil Tæppe Dækning
Sku: w115104
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr406.65 kr508.34

Beskrivelse:

Materialer af høj kvalitet-til at give en god service til hver eneste kunde

Hej, venner, hvis titel af produktet ikke stemmer overens med din model, kan du efterlade en besked til mig efter bestillingen.Din model + år + kørsel omkring, tak for din forståelse.

Om Bil Gulvmåtter

1 .vægt: 2.5-2.6 kg / sæt.

2. Vores trædepude dækker resten område af den venstre fod, der effektivt forhindrer støv i at trænge ind, og bedre støvtæt,

3. Vores skoindlæg vil ikke blokere aircondition ventilationskanaler og er placeret under air-conditioning ventilationskanaler, der er dedikeret til de bageste sæder.

3. Vores produkter er af høj kvalitet, tykke læder.Den trædepude er ikke kun slidstærk, holdbar, vandtæt, men også ikke falmer, og er lettere at rengøre.

4. Dette produkt er fremstillet af miljøvenlige materialer, sund og smagløst, og babyer kan også bruge det med tillid, som er mere befordrende for at beskytte sundhed for hele familien.

5.Color: 9colors er tilgængelige.I henhold til forskellige bil interiør farver, med en bred vifte af farver, for at give dig en vifte af valgmuligheder.

6. Vi er en fabrik butik, der producerer måtter.Vores måtter er velegnet til 98% af modeller.

7. After-sales service: Vi har en faglig efter-salg service team. .Hvis du har nogen spørgsmål om dette produkt, er du velkommen til at kontakte mig.Vi vil svare dig så snart vi læse

8. Før du sende en tvist, venligst fortælle mig, hvad problem, du er stødt på.Vi vil løse problemet for dig.Efter kontrol, vil vi give dig et tilfredsstillende svar.Som vi alle ved, dårlig feedback, og tvister, der vil påvirke vores butik.tak for din forståelse

Tags: ford tourneo connect 2007 pilotos, ford transit, suzuki tl1000r, ford custom, ford tourneo connect 2007 parachoques, tilslut ford, transit, ford tourneo connect 2007 tilbehør, kamera til ford escape 2013, ford transit custom.

  • Gulvmåtter Type: Læder Mat
  • Element Type: Måtter & Tæpper
  • Element Vægt: 2600g
  • Materiale Type: Kunstig læder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Fyld: Syntetisk Fiber