Dæk Reparation Lim Stærk Vandtæt Svejsning Agent Cykel Bil Dæk Agent Cykel Bil Dæk Patches Fugemasse Hurtig Reparation Hærdning Dropship
Dæk Reparation Lim Stærk Vandtæt Svejsning Agent Cykel Bil Dæk Agent Cykel Bil Dæk Patches Fugemasse Hurtig Reparation Hærdning Dropship
Sku: w115639
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr5.85 kr8.33

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Effektiv og Bekvem: dæk reparation lim er en billig reparation lim, der kan ordne alt fra cykeldæk, til stor lastbil dæk og andre ting!Helt effektiv og praktisk!

2、Hurtig Reparation og Helbredelse: dæk reparation lim fungerer godt på enhver type af dæk med stærkt greb, trukne eller slangeløse.

3、Vand-og temperaturbestandighed: Den vandafvisende svejsning agent ikke opløses med vand.

4、Bred Programmer: dæk reparation gluecan anvendes til forskellige typer af dæk og andre typer af ting.Hvordan det virker med keramik, metal, glas, jade, gummi og plast.

5、Sikker og Let: Denne reparation lim er uskadelige, ufarlige og ikke-brandfarlige med en miljømæssig beskyttende formel plus, som ikke klæber til hænderne.

Specifikationer:

Type: Reparation Lim

Netto indhold: om 20g / 50g

Lugt: lav lugt

Konsistens: flydende

Holdbarhed: 18 måneder

Positionering tid: 20 sekunder

Relevant objekt: keramik, metal, glas, jade, gummi, træ, plast, sko

Packing Liste:

1 x Lim Reparation

Bemærk:

Den faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, som følge af forskellige skærme og lys effekter.Der kan være en lille tolerance på grund af manuel måling.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Tags: xr iphone sysadmin.

  • Positionering tid: 20 sekunder
  • støtte: Dropship/Engros/Epacket
  • Tekstur: Flydende
  • Netto indhold: om 20g / 50g
  • lugt: lav lugt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Holdbarhed: 18 måneder
  • Type: reparation lim