Fuld Dækning Solsejl Til Mitsubishi Outlander CW ZG ZH 2007~2012 Bil solbeskyttelse Ruder siderude Visir Tilbehør
Fuld Dækning Solsejl Til Mitsubishi Outlander CW ZG ZH 2007~2012 Bil solbeskyttelse Ruder siderude Visir Tilbehør
Sku: w117478
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr83.83 kr167.60

Beskrivelse:

Fuldt Dækket Parasol Til Volkswagen Passat B8 2015 2016 2017 2018 2019

Isolering og beskyttelse mod solen

I sommeren, bilen er parkeret udenfor og oplevet den brændende sol.Temperaturen i bilen stiger kraftigt.Det tager lang tid for folk at rejse ind i bilen for at opleve en lang aircondition køling tid.De faktiske erfaringer viser, at brugen af skygger effektivt kan afspejle stærkt lys og blokere for direkte sollys, hvilket i høj grad mindsker temperaturen i bilen.På den ene side, kan folk ind i bilen for at undgå at blive varm, på den anden side, kan det reducere det tid til at tænde for klimaanlægget, for dermed at reducere brændstofforbruget, og på samme tid, kan det undgå ældning af interiør direkte udsat for sol.

For solbeskyttelse, har folk misforståelser.De tror, at de blændende refleksion er den gode beskyttelse mod solen-effekt, men det er det ikke.Den rigtige solcreme er til at stole på aluminiumsfolie for at isolere de infrarøde og ultraviolette stråler, der bærer varmen i lyset.Den såkaldte laser på markedet er væsentlige emballage bobler + plast lyse film, som ikke har en funktion, en isolering af infrarøde stråler og ultraviolette stråler.

Om Transport

Vi vil levere din bestilling inden for 3 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Vi vil give dig en tracking nummer, som kan hjælpe dig med at spore status for din ordre.

Pakken forventes at være leveret inden for 14-21 dage.Hvis du ikke har modtaget pakken, bedes du kontakte os, vil vi svare dig inden for 15 timer og spore din ordre.

Om efter-salg

Varen er beskadiget som følge af transporten, kan vi erstatte det gratis

Emnet er alvorligt defekt, kan vi erstatte det gratis

Hvis du ikke kender den model, størrelse, du kan købe det uden at konsultere os, og det kan ikke returneres eller ombyttes.

Feedback

Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du tage et par sekunder til at forlade din ros;

Du bedes kontakte os, før du forlader en dårlig anmeldelse, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.Vi værdsætter hver enkelt kunde, og vi er her for at hjælpe.

Vi vil bestræbe sig på at sikre, at du er tilfreds.

Tags: mitsubishi otlander tilbehør, bil sunshad, display gear, mitsubishi solskærm, bil søn, mitsubishi outlander styring tilbehør, bil skygge paraply, pajero vindue, Mitsubishi, mitsubishi outlander rattet.

  • År: 2007 2008 2009 2010 2011 2012
  • Installation Metode: Sugekoppen Type
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Relevante dele: Andre bageste gear, foran gear, bil vindue
  • Model: For Mitsubishi Outlander CW ZG ZH 2007~2012
  • Model år: Outlander CW ZG ZH 2007~2012
  • Model-Nummer: For Mitsubishi Outlander CW ZG ZH
  • Produkt Funktion: Solbeskyttelse, Varmeisolering, Forebyggelse af indenrigs-aging
  • Mønster: check
  • Farve: sølv
  • Materiale: Aluminium Folie