Tyrkisk Bedetæppe, Muslimske Salat, Bedetæppe, Bøn Måtten, Bøn Mat Muslim For Børn, Musallah, Bøn Mat Muslim, Gift
Tyrkisk Bedetæppe, Muslimske Salat, Bedetæppe, Bøn Måtten, Bøn Mat Muslim For Børn, Musallah, Bøn Mat Muslim, Gift
Sku: w118373
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr298.72

Beskrivelse:

Bedetæppe, Sajadah, Anti-Slip Underlag Tæppe, en Gave Til Muslim, Janamaz, Salat, Musallah, bedetæppe Personlig, Bøn Måtten, bedetæppe til Muslim, tyrkisk bedetæppe, Islam bedetæppe

Kære etsy kunde;

BEMÆRK: "50cm_x_80cm er mål for børn"

Du forsøger at få mere detaljerede oplysninger for at træffe afgørelse om dette produkt, du kan lide.

Du kan finde de nødvendige oplysninger om produktet-og after-sales-service, og de regler, vi følger i fortsættelsen af denne artikel.

I disse tæpper, som vi fremstiller og sælger, vi er begrænset af din fantasi, kan vi flette noget, du ønsker, på gulvtæppet.

Hvis du ønsker, at din familie foto, et billede af en sød øjeblik af din hund eller kat, et ord, som du kan lide, eller noget andet på tæppet, kan du kontakte os,

Farven på disse tæpper du er ved at undersøge aldrig vil falme, er Det ikke mister sin vitalitet, bestået 8000 vask test og bevaret sin livlighed og lysstyrke som den første dag.

Det ikke indeholder stoffer, som er skadelige for sundheden, du kan bruge den sikkert og fredeligt for dit barn og dig selv.

Da disse tæpper, der ikke bærer pilling og lignende ulemper, vil du ikke have et allergi problem, skal du ikke bekymre dig om dette.

Når du ønsker at vaske det, vi anbefaler vask ved 30 grader i vaskemaskinen, vil der ikke være noget problem.

Hvis du ønsker at få det gjort i en anden størrelse end de størrelser, der tilbydes som en mulighed, bedes du kontakte os.

Du kan kontakte os for engros

PAKNING

Som en standard, vi gør gennemsigtig emballage, så tæppet ikke vil blive beskadiget, hvis du vil have os til at gavepapir, så lad os vide det når du afgiver din ordre

FRAGT OG LEVERING

ALLE DE TÆPPER VI SÆLGER, ER GRATIS FORSENDELSE, SKAL DU IKKE BETALE FRAGT, VI GØR, SKAL DU IKKE GÅ GLIP AF DENNE MULIGHED!

Når du bestiller, vi leverer den 1. Dag tæppe med DHL EXPRESS, hvis du er i et land i Europa, tæppet vil blive leveret til dig inden for 2 dage.

Hvis du er i Usa eller Canada, vil du modtage det i 3 eller 4 dage.

Leverancer er lavet til alle andre lande i verden mellem 2-5 dage i gennemsnit, forsinkelser, der skyldes adresse og land betingelser, der kan opleves fra tid til anden, men det har ikke oversteget 2% blandt vores samlede ordrer indtil i dag.

Må ikke bekymre dig, vil du modtage det glat,

RETUR OG EXCHANGE-REGLEN

Glem ikke, at vi producerer tæpper til for, at disse tæpper er specielt produceret for du er leveret efter den kvalitetskontrol, men hvis der er et problem som en produktions fejl, skal vi træffe de nødvendige foranstaltninger for din tilfredshed.

Bortset fra disse årsager, kan vi ikke acceptere afkast og udvekslinger, din tilfredshed er vores første prioritet, at vi er ekstremt følsomme over for at opfylde alle vore forpligtelser i denne henseende, men vi kan ikke reagere positivt på anmodninger om returnering, der ikke er vilkårlige, og de er baseret på gyldige grunde, som den internationale skibsfart omkostninger og andre omkostninger er høje, skal du være forståelse omkring dette.

Tags: xr iphone taske.

  • Mønster: TRYKT
  • Specifikation: Your Name
  • Stil: Moderne
  • Anvendelse: Soveværelse(Soveværelse
  • Funktion: Anti-Slip
  • Technics: Maskine-Lavet
  • Oprindelse: TR(Oprindelse)
  • Mærke: Andre
  • Bruger: Bøn
  • Materiale: 100% Polyester

Relaterede varer