Rustfrit Stål, Salt og Peber Kværn USB-Genopladelige Spice Grinder fræsemaskine Køkken Automatisk Grinder Værktøj
Rustfrit Stål, Salt og Peber Kværn USB-Genopladelige Spice Grinder fræsemaskine Køkken Automatisk Grinder Værktøj
Sku: w118579
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr139.77 kr199.64

Beskrivelse:

Funktioner:

1. [USB-opladning]: Vores opgraderet el-salt og peber kværne kan oplades med en USB port, hvilket sparer dig fra hyppige udskiftning af batteri.

2. [Nem at bruge, tyngdekraft operation]: Den elektriske peber kværn er aktiveret ved hjælp af tyngdekraften, bare vende det på hovedet for at få frisk salt og peber, indtil dit hjerte kan ikke holde det ud.Ingen knapper eller fordrejninger!Bare klip-peber fra kværn, og du vil have friskkværnet krydderier!Praktisk og sjovt.Det er meget velegnet til sammenkomster med familie og venner, og det er også praktisk at bære, når de går ud for en picnic.

3. [Justerbar slibning ruhed]: Bare drej knappen på toppen af hver salt og peber kværn, at indstille den ønskede ruhed salt, peber eller krydderier.Den keramiske kværn er beliggende på toppen, som kan skære peber fra groft til fint, at beskytte din tabel eller en bordplade uden rest.Drej med uret for at danne fine partikler, og drej mod uret for at male i grove partikler.Enkle og stilfulde design, der passer til alle spiseborde og køkken bordplader.

4. [Praktisk fodring, ingen forvirring]: Denne high-salt peber kværn er perfekt i størrelse, som kan reducere mængden af kontinuerlig fodring uden at kigge pladskrævende.Når du virkelig har brug for at refill, gennemsigtigt glas krop vil give dig besked, når du har brug for det!Toppen i rustfrit stål kan let skrues løs, og udsætter en stor åbning for nem udskiftning.

Specifikation:

Navn: Elektrisk mølle

Materiale: rustfrit stål + glas

Effekt: 3W

Batteri spænding: 3,7 V

Batteri kapacitet: 1200mAh

Opladningstid: 2 timer

Ladespænding: dc 5 v 0,5 A

Kontinuerligt arbejde tid: 1.5-2 timer

Kapacitet: 170ml

Pakning i prisen:

1 x Elektrisk mølle

1 x USB opladning kabel

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling.

2. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Forstå venligst, at.

Tags: møllen krydderi, peber, møllen peber, kværn salt, en peber fra mølle, kværn peber, male peber, peber usb, møllen salt, kaffekværn, usb.

  • Materiale: rustfrit stål + glas
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Dreamburgh
  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Mills Type: Salt & Peber Møller
  • Type: MØLLER

Relaterede varer