Træ-Puslespil Unikke Form Stykker Dyr Gave Til Børn Og Voksne 200 Stykker
Træ-Puslespil Unikke Form Stykker Dyr Gave Til Børn Og Voksne 200 Stykker
Sku: w118761
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr47.86 kr85.49

Beskrivelse:

Træ-Puslespil Unikke Form Stykker Dyr Gave Til Børn Og Voksne 200 Stykker

Har: 【UNIKT PUSLESPIL, SPIL DESIGN】- Hver puslespil har sin egen unikke form, der er en høj grad af kompleksitet forsamling (100+ unikke formet gåder svarer til komplekse 1000 almindelige pap puslespil) Sjov for voksne og børn, Alle dele er lavet af Basswood, så du kan føle træagtig aroma.Den perfekte Julegave.

【FANTASY TEMA PUSLESPIL SÆT】- Nyd en afslappende tid med denne Mystiske Dyr puslespil!Vores træ-puslespil er lavet af stykker, der er formet som dyr.Nyd en afslappende tid med denne Charmerende puslespil!Fås i 5 varianter, vores træ-puslespil er lavet af stykker, der er formet som dyr fra skoven og træerne.

【SMUKKE FARVER og DETALJER】- Vores produkt kan prale af rige print kvalitet og indviklede stykker.Når dit træ puslespil er færdig, kan du hænge det op på stuen som en fin dekoration.Den store røde solen langsomt ned på den varme jord.

【SJOV FOR ALLE ALDRE】- Lad dine børn eller forældre tog deres problemløsning og tænkning med dette træ puslespil, eller bruge det som en måde at lindre stress efter en lang dag på arbejde.Det er dejligt for hele familien!En gave, der vil overraske dig og bo i din hukommelse.Hver puslespil er pakket i en præmie gaveæske!

【En GAVE, som ALLE VIL ELSKE】- træ puslespil dyr er fuld af virksomhedens ånd.Der er selvfølgelig dyr og fugle selv.Samling af puslespil vil slå ind på en spændende rejse til det varme kontinent.Leder du efter en tankevækkende fødselsdag eller ferie stede?Disse træ unikke puslespil er det perfekte valg!Giv dine kære timer af underholdning.

Pakke inkluderet:

1 x Træ-Puslespil

Tags: store 1000 puslespil, puzzl træ, puslespil 1000 dali, elefant puslespil, 3d-cat puslespil, guld 1000 puslespil, sæt 1000 puslespil, p, educe 1000 puslespil, 3d løve puslespil.

  • Materiale: Papir
  • Stil: Landskab
  • Certificering: Ingen
  • Puslespil Stil: Jıgsaw Puslespil
  • Anbefaler Alder: 7-12y, 12+y
  • Model-Nummer: Puslespil
  • Køn: Unisex
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer