5Pcs/Masse af Papirmasse Planteskole Gryde 12-grid Stor Kapacitet Disponibel Bionedbrydeligt urtepotteskjuler Tilbehør til Haven haveredskaber
5Pcs/Masse af Papirmasse Planteskole Gryde 12-grid Stor Kapacitet Disponibel Bionedbrydeligt urtepotteskjuler Tilbehør til Haven haveredskaber
Sku: w11920
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr53.90 kr70.93

Beskrivelse:

Start din drømmehave: de er velegnede til indendørs dekorative planter.Med disse økologiske tørvepotter, kan du endelig begynde at opbygge haven af dine drømme.

Produkt beskrivelse

1. Ved at forene os med rodklump at fremme beluftning, disse fantastiske tørv partikler er meget velegnet til omplantning af planter, uden at det skaber rod omsætning eller skader.

2. Det kan bevare fugten til at sikre en sund vækst af planter.Flower pot er lavet af stærkt og holdbart papirmasse, der giver mulighed for rødderne at trænge ind i og er velegnet til knopper til at spire.

3. Det er en stor hobby, at så små knopper i nedbrydelige urtepotter, og plante urter og planter på balkon, terrasse eller private haver.

Produkt attribut

Materiale: Papirmasse

Farve: brun

Specifikation: 5pcs

Brug formularen: gulv type

Anvendelse scenarier: hjem havearbejde, balkon køkkenhave

Varm påmindelse

1. Husk, at på grund af de lyseffekter, skærmens lysstyrke / kontrast / etc, vil der være nogle små forskelle i farve af billeder og de faktiske elementer.Målt ved hånden, afvigelser i 1-2 cm er muligt.

2. Du efterlade os en besked, hvis du har nogen spørgsmål.Vi vil reagere og tilbyde dig vores bedste service.

Tags: stof pot, vokse, pose kartoffel, kartoffel poser til dyrkning af kartofler, følte pot, rod, ph-værdi, cachepot, vokse plante, bag anlægget.

  • Er Smart Enhed: No
  • Type: Børnehaven Potter
  • Materiale: Andre
  • Model-Nummer: Børnehaven Potter
  • Sæt Type: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer