210T Oxford Klud, der er Holdbare Motorcykel cykel Cykel Vandtæt Cover Anti UV-Scootere Mc Protector Dække Cykel Tilbehør
210T Oxford Klud, der er Holdbare Motorcykel cykel Cykel Vandtæt Cover Anti UV-Scootere Mc Protector Dække Cykel Tilbehør
Sku: w119564
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr96.61 kr134.17

Beskrivelse:

Produkt features:

1. Premium kvalitet: Lavet af 210T polyester fiber, PVC, UV-beskyttelse og vandtæt belægning, vores bike cover kan blive din i dårligt vejr (regn, sne, is, vind, støv eller sollys) Cykler yde beskyttelse!Omfatter høj kvalitet snor oplagring taske til nem opbevaring.

2. Sikkerhedslås hul: Vores cykel cover har et låse-hul med en diameter på 4 CM, som er 100% rust-bevis og holdbar.Det reducerer ikke blot vægten, men også ikke ruster.Det kan bruges sammen med U-formet lås, kæde, låse, osv.

3. Størrelse velegnet til cykel: størrelsen af de sammenfoldede cykel dækning er 200*70*110CM, som er helt nok til en cykel.Bare dække cykel fra top til bund for at holde din cykel, der er isoleret fra regn, sollys, støv, sne, osv.

4. Anti-uv coating: cykel-låget har en UV-beskyttende silver belægning på indersiden, som effektivt kan isolere den stærke stråling anlagt af solen.Undgå langvarig udsættelse for solen til at forårsage aldring af dele til cykler og maling, som vil påvirke levetid.

5. Let at bruge og bære: forruden er nem at betjene, bare dække cykel og spænde den vindtæt spænde.Sammenklappelige design, der nemt kan sættes i matchende opbevaringspose efter foldning.Lille i størrelse og let i vægt, kan det ske med dig.

Produkt parametre:

1. Produkt materiale: 210T Oxford klud

2. Produkt størrelse:

Efter udfoldning: 200*70*110CM

Efter foldning: 25*20*4cm

3. Produkt vægt 310g

4. Produktets farve: sort

Pakkeliste

1*Bike cover

1*beam opbevaringspose

Tags: xperia t2 bageste sag.

  • Indslag 2: Regn Støv Protector
  • Funktion 5: Cykel Vandtæt Protector
  • Model-Nummer: Cykel Støvtæt Cover
  • Stil: Moderne
  • Funktion 3: Cykel UV-Støv Protector regnslag
  • Funktion 4: Cykel, Regn, Støv Cover
  • Funktion 1: Bicycle Cykel Støvtæt Cover
  • Materiale: Blanding