Ny Autostol Tilbage Hængende Opbevaring Væv, Kasse Tilfælde Tegnefilm Plys Box Beholder Håndklæde Serviet Papir Indkøbsposeholder Bil Tilbehør
Ny Autostol Tilbage Hængende Opbevaring Væv, Kasse Tilfælde Tegnefilm Plys Box Beholder Håndklæde Serviet Papir Indkøbsposeholder Bil Tilbehør
Sku: w120526
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr32.99 kr47.10

Beskrivelse:

52027, Plukket for dig

Betalingsmetode

Vi kan modtage Visa/MasterCard,skrill (MoneyBookers), Western Union, bankoverførsel osv.).

Bedes du foretage betalingen inden for 7 dage efter ordren er placeret.

Forsendelse Vilkår Og Betingelser

Økonomiske logistik, herunder Standard Service er Yanwen Økonomiske Air mail, SunYou Økonomiske Air mail, kina Post Almindelige Lille Pakke Plus,

Standard logistik omfatter Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket,

Expedited Service er EMS og DHL.

Vi skib fra mandag Til fredag (undtagen helligdage).Send os venligst en e-mail, før ordren bliver afsendt, hvis du ønsker at løse det og ændre det.

Økonomiske logistik er rigtig billige, men det tager cirka 30 til 60 dage.Bemærk venligst, at denne Service er IKKE spores.

Standard logistik tager omkring 35 dage.Bemærk venligst, at denne Service er sporbar.

Expedited Service tager omkring 10 til 15 hverdage.Det kan være defineret af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside.

Leveringstid under ferie sæson (Jul, Kinesisk nytår etc.) det kan være længere end sædvanlig tid.Både du tilføje andet 5 til 10 dage, som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket

Hvis du har en defekt produkt er modtaget, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen om tilbagebetaling eller ombytning til en ny.

Hvis du laver en forkert vare, varerne skal returneres i original og ubrugt stand, og der skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tilbyder ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af forandringer i sindet.Læs hele beskrivelsen som en vejledning, inden du afgiver et bud.Mens hvert skridt har derefter synes at være, at, vil Vi sende den korrekte vare, der vil blive lejlighed, når du får vist de elementer, der er i virksomheden ud fra den beskrivelse.I denne situation, vil Vi bede dig kontakte os omgående, så Vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og Vi værdsætter Din virksomhed.

Om Os

Efter 4 år vellykkede skud på www.simonemoelle.dk, besluttede vi at tage vores nirvana til at genstarte den.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kids 'Mode og Husholdning forsyninger.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Pujiang, mall råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder med den mest konkurrencedygtige priser sammenlignet med forhandler for at få lignende eller identiske produkter.vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk, tysk, og mandarin-Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til 100% kundetilfredshed.Vi og vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Tags: xr iphone strimler sag.

  • Drop Shiping: støtte
  • Placering: Armlæn Type
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Bil tegnefilm tissue box
  • Materiale: Plys, Plys + høj elasticitet bomuld
  • Størrelse: about 29*18cm/11.42*7.09inch