Højttaler Homepod Opbevaringspose Beskyttende Cover Case Til IPhone-s Homepod Bluetooth Højttaler Sort bærbare bluetooth-højtaler
Højttaler Homepod Opbevaringspose Beskyttende Cover Case Til IPhone-s Homepod Bluetooth Højttaler Sort bærbare bluetooth-højtaler
Sku: w120783
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr47.86 kr77.16

Beskrivelse:

Beskrivelse:

1. Materialer af høj kvalitet: Perfekt afstemt til Homepod mini højttalere, high-grade linned materialer, lad folk har en slags tilbage til naturen og tæt på naturen, indersiden er af høj kvalitet, super blødt fløjl, soft touch, der giver de højttalere, de mest skånsom pleje.

2. Holdbar Shell: skallen er lavet af høj kvalitet læder, vandtæt og stress-resistente.Indersiden er blød velour, som forhindrer højttaler fra ridser og har en stødabsorberende effekt.Ingen grund til at bekymre sig om højttaler skade.

3. Intim Konstruktion: Den glatte dobbelt lynlås design gør det nemt at åbne og lukke kufferten højttaler.Omfattende beskyttelse.

4. Praktisk Design: Du kan holde den i hånden, lige til at hænge på din taske eller sætte det i din rygsæk.Du kan snakke med dine venner når som helst, hvor som helst, og til at dele din tid.

5. Denne robuste boliger gør, at højttalerne og deres tilbehør, der er nemt at organisere og finde.Den kompakte boliger er meget velegnet til familie brug,, eller til at give ekstra beskyttelse og komfort, når du rejser.

Specifikationer:

Størrelse: om 11*11*10.3 cm/4.33*4.33*4.06 tommer

Vægt: ca 184g

Farve: sort

Materiale: læder

Packing Liste:

Opbevaringspose*1

Bemærk:

1. På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

2. På grund af manuel måling, produktet har en vis størrelse tolerance.

Tags: samsung camry sag, automatisk vanding ventil, homepod, automatisk sprinkler timer, homepod mini-mount, apple cover model, sprinkler timer, tåge timer, apple homepop højttaler dække, homepod stå.

  • Materiale: Læder
  • Model-Nummer: Lager pakke for Homepod Mini
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Højttaler Tasker
  • Pakke: Ja

Relaterede varer