G Spot Vibrator med Dual Motorer 9 Vibrationer Klitoris Stimulator Genopladeligt sexlegetøj for Par eller Solo Play Trådløse Fjernbetjening
G Spot Vibrator med Dual Motorer 9 Vibrationer Klitoris Stimulator Genopladeligt sexlegetøj for Par eller Solo Play Trådløse Fjernbetjening
Sku: w12087
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr130.49 kr165.19

Beskrivelse:

9 Justerbar Vibration Funktioner - partner vibrator giver en fornemmelse, der er svært at være fremstillet udelukkende ved manuelle arbejde, fordi den 9-tilstande blot føre dig til en rejse, der lader dig nyde 9 forskellige slags stimulation.

Body-safe Silikone Materiale - klitoris stimulator har det stor silkeblød silikone føles så det føles usædvanlig på hendes pletter, det rører.At være silikone, der renser nemt, og du kan have det klar til din (eller hende med dit næste eventyr.

Trådløs Fjernbetjening - en Fjernbetjening-kan betjenes fra op til 10 meter væk for spændende spille-Du vil elske det faktum, at denne fjernbetjening vibrator kan styres med fjernbetjeningen med dig for at spille solo eller sammen med din partner.

100% vandtæt vibrator til fælles stimulation under elskov eller solo play -Han vil føle øget fornemmelser mod hans skaft og testikler, mens hun vil nyde sensationelle G-spot og klitoris stimulation.Alle er en vinder.

Afgifter med magnetisk oplader i 120 minutter op til 90 minutters spil-opladeren er meget interessant, hvordan det kan kun magnetisk holde sig til de to metal-kredse på ydersiden, og oplad par sexlegetøj uden problemer, mens du holder den inde tør.

Trådløs Fjernbetjening til Fælles Sjov

Fjernbetjeningen er nyttig partner for spil, kan du give det til din partner, og han kan tilfældigt tryk på knappen fra hvor som helst i huset, for at indlede den pulserende og vibrerende, og hver gang knappen på fjernbetjeningen er trykket ind, ændres vibrationer mønster, eller hvis du bare ikke ønsker at være famlende mellem dine ben til at justere indstillingerne.

2 Kraftige Motorer Giver 9 Vibrationsindstillinger

2 vibrerende motorer tilbyder verdens mest diskret stimulering takket være den særlige rolige design.Du kan justere det til 9 forskellige vibrationsindstillinger passer til dine behov.Velkommen til at bruge dette stykke legetøj i dit værelse, med ingen bekymringer om at genere dine børn eller gæster i det næste rum!Lad de gode tider rulle.

Lavet af 100% Blød og Medicinsk Silikone

Materialet er meget glat, og passer nemt med lidt glidecreme.Den fleksibilitet er god.Det føles ikke som om det kommer til at bryde, når at sprede det.Det føles som om der er en hængsel holder det sammen.Modstanden er perfekt til at anvende den rette mængde pres.

Hurtigere Opladning Gang med Magnetisk Opladning

Det lader hurtigt og synes at have en god batteri levetid i forhold til andre lignende produkter.En anden ting at bemærke er, at hvis du nogensinde behøver at udskifte den fjernbetjeningens batteri strækbar dæksel kan fjernes for at give adgang.

Fuldt Vandtæt til Bad Spille og Rengøring

Du vil gerne, hvordan det er vandtæt .Det gør det store for bruseren og andre våde miljøer, mens du spiller med en partner.Bare holde fjernbetjeningen tørt, da det ikke er vandtæt.At være vandtæt også gør for hurtig og nem oprydning .

Tags: dildo vibrat, kanin sex legetøj, calexotic, dildo varme, voksen kanin toy, kanin sextoy, enema syringe, dildo kanin, cup kvinder, lilo vibrere.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Med Fjernbetjening: Genopladelige
  • Element Type: Vibratorer
  • Mærke: SEAFELIZ
  • Vibrator: Stimulere klitoris
  • Type: kanin
  • Certificering: ce, CCC
  • Råvare Kvaliteten Certificering: 3C, ce
  • Model-Nummer: PALOQUETH
  • Voksen: Sexlegetøj til par
  • god gave: Multi-speed
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Sjofelt Billede: No
  • Materiale: Medicinsk Silikone

Relaterede varer