Moderne Keramik Generelt Jar Kinesiske Retro Kunsthåndværk, Møbler Vase Desktop Opbevaring Dekoration Hjem Dekoration Tilbehør
Moderne Keramik Generelt Jar Kinesiske Retro Kunsthåndværk, Møbler Vase Desktop Opbevaring Dekoration Hjem Dekoration Tilbehør
Sku: w121404
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr338.77 kr423.49

Beskrivelse:

Nødvendig læsning for at købe

1, produkt, pris inkluderer ikke skatter og afgifter, forsendelsesomkostninger, de har brug for fakturering og forsendelse priser, bedes du kontakte kundeservice.

2, bestanden af produktet inden for 72 timer efter levering, ingen penge vil rettidigt at informere dig den shipping tid, hvis du ikke kan acceptere refusion, vil vi reagere på din behandling, da fabrikken levere en stor mængde data warehouse kan ikke opdatere i real tid, nogle af de produkter, der er forårsaget af midlertidig udsolgt.

3, for custom-made eller Plus LOGO, produkt, ikke et problem med kvaliteten, accepterer ikke returnerer, bedes du forstår.

[om produkter]

1, grov keramik produkt gennem en speciel proces af Ovnen 1300°høj temperatur fyring, overfladen af produktet vil forlade fyrværkeri affyring af flow spor og høj-temperatur eksplosion punkt, overfladeruhed er ikke forkert, det er grove keramik ovn unikke egenskaber. Hvert produkt er ikke helt det samme, hvis du ikke kan acceptere, skal du omhyggeligt at skyde.

2, det hvide porcelæn af produkt, vil vi prøve at hente med det blotte øje ikke kan se de sorte punkt i den klasse, men det er uundgåeligt på grund af den arbejdsbyrde til at producere en lille fejl, bedes forståelse modtage varen, bedes du rettidig og vi kontakt til udveksling af varer.

3. alle billeder af produktet er taget i form, fordi kameraet og skyde scenen, lyset, vise forskelle, farve forskel og af andre grunde, billede og fysisk vil der være en vis farveforskel, især i en keramisk ovn variabel produkter hvert parti er ikke præcis det samme, kan ikke acceptere, at en farve forskel købere til at overveje nøje, før du køber.

4, keramik gennem snesevis af produktionsprocessen, dybest set, det er håndlavet, og er brændt ved høje temperaturer, produktet uundgåeligt små bobler, flow linjer markerer, osv uundgåelig proces spor, selv hvis den samme stil af en person, rummet er også udbredt rundhed, højde, krumning osv. med det blotte øje kan være i forhold til at opfatte små forskelle, som er en rimelig fænomen, håndlavede skilte er ikke fejl. Forsendelse vil være på de nationale bestemmelser, der giver pletter grad niveau standard sortiment af nøje udvalgte, forstå venligst, at.

[om levering]

1, fabrikken produkter uden gratis forsendelse, 10KG følgende Kurer, 10KG mere hår logistik. Logistik har brug for levering til hjemmet, mens udgifter.

2. du har ikke angivet som Logistik, vil fabrikken være baseret på din leverings adresse for at arrangere deres egen dedikerede logistik(overkommelige+hastighed. Normal Jiangsu, Zhejiang og Shanghai, Anhui, Guangdong og Fujian tre til fire dage til at ankomme på andre områder i seks dage for at nå frem til, mere end denne grænse kan hjælpe Pro-pakken undersøgelse-Oh! Transit er uundgåelig på grund af forskellige faktorer, der påvirker den hastighed, som er uden for vores kontrol, forstå venligst, tak.

3, forsendelsesomkostninger=shipping+forsikring+emballage sikkert træramme gebyr, alle forsendelsesomkostninger, som kunden i henhold til den faktiske bære. Logistik har brug for at overføre til at nå destinationen, kan vi kræve, at kunden til søm træ-box emballage, en træ-boks, $ 20, kunden i skuddet tid til at tilføje mere træ kasse omkostninger, ellers skade, at vi ikke betale erstatning!

[om emballage]

Den nuværende shop produkter de viste priser er uden emballage er sikker transport emballage, gaveæske har brug for at blive tilpasset, bedes du kontakte kundeservice, skal du udfylde med gaveæske spreads.

【Blandet parti beskrivelse: vores produkter understøtter blandede parti, hvis du har brug for den første prøve, stil antal er lille, vi kan hjælpe med overførslen, men du skal have farve og andre særlige behov, steget med varer af vanskeligheder, tak for samarbejdet.

【 Skade behandling]: logistik, transport, der er, skal du gå til den udpegede logistik på lageret for at afhente varen. Hvis de varer, der er beskadiget under transport, vil vi være ansvarlig for erstatning. Du behøver ikke at bekymre dig. Tjek omhyggeligt, før du tilmelder og afhente varer. Hvis du finder nogen skader, kan du ringe til os og tage billeder til at kontakte os, Vi vil gøre en kompensation plan.

Kontakt os venligst på 13707980081

Tags: indretning vase, kinesisk vase keramisk, kinesisk keramik glas, antik kinesisk vase, børn bruser, moderne dug, kinesisk vase, kinesisk keramik lampe vase, porcelænsvase, rund dug.

  • Oprindelse: INGEN(Oprindelse)
  • funktion: Gulv Vase
  • Stil: Moderne
  • Størrelse: XS
  • Materiale: Sten
  • Model-Nummer: Ingen

Relaterede varer