Elektronisk Mad Skala,5kg Digital køkkenvægt Vægt Gram og Oz til Madlavning, Bagning 1g Præcis Eksamen Køkken Tilbehør
Elektronisk Mad Skala,5kg Digital køkkenvægt Vægt Gram og Oz til Madlavning, Bagning 1g Præcis Eksamen Køkken Tilbehør
Sku: w122042
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr82.56 kr165.12

Beskrivelse:

Elektronisk mad skala, 5kg digital køkkenvægt, vægt i gram og ounces til madlavning og bagning, 1G nøjagtighed, rustfrit stål panel

Mp digital skala

Den digitale mad skala hjælper dig med at forberede sunde måltider, og giver dig mulighed for at lave mad fra nogen opskrift.

Nøjagtig vejning

Digital køkkenvægt med fire indbyggede high-præcision belastning sensorer reagerer straks og præcist.Vægten er op til 22 pounds, med en nøjagtighed på 1 gram (0.05 oz), og den mindste er 2 gram i fuld grams intervaller.

NEM TARA præcision tara-knappen for beregning giver dig mulighed for at trække vægten af en plade eller i en container, der er bekvemt for måling 6 enheder (i gram, ounces, pounds, tl, kg vand/mælk ml) Nøjagtige målinger.Praktisk design digital vægt er designet med en elegant rustfrit stål platform og anti-fingeraftryk-teknologi til at gøre rengøring hurtig og Bekvem.Ultra-tynd og pladsbesparende design, nem at opbevare og transportere.

bemærk

1. Brug altid vægten på en hård, flad overflade, må du ikke bruge den på et tæppe eller bløde materiale overflade. 2. Put ikke mad skala i vandet, rense det af med en klud. 3. Tolerance: +/- 0.1 oz/1 gram 4. Fjern den gennemsigtige beskyttelsesfilm på køkkenvægten.Køkkenvægt specifikation Style: Digitale Mad Skala Partition: 0.1 oz/1g Acceptabel tolerance: +/- 0.1 oz/1 gram Maksimum/kapacitet: 22 lbs (10000 gram), minimum: 2 gram Enheder: pund, ounces, Gram, kilogram, Dæk, ml Størrelse: 8.2x6.1x0.6 inches Strømforsyning: 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) Materiale: rustfrit stål, plast

Forsendelse

Hvis du ønsker at vælge hurtig til at sende det, er vi nødt til at opkræve fragt gebyr. (Som, EMS, DHL, fedex, TNT,)

Vi vil gøre vores bedste for at give dig den gode shipping service.

Men nogle gange er international levering er stærkt afhængige af de lokale skikke og placering indlæg shipping eller vejret, fjernbetjeningen det sted dit ophold.

så nogle pakker bliver forsinket eller det element, brokened, men ikke bekymre dig om det, hvis det er sket, pls kontakt med os først, vi vil beskæftige os med det, Hvis du ikke modtage pakken før tid ende bedes du straks kontakte os, vi vil i kontakt med china post for at tjekke op på det, og derefter give dig et tilfredsstille løsning

Vi vil bære tabet, hvis pakken går tabt, eller det element, brokened om forsendelse måde, så pls kontakt med os, hvis det er sket, Hvis du modtager en forkert vare, eller du ikke lide varen, eller hvis du modtager den defekte produkter, pls kontakt med os straks.

Feedback

Kære købere, vi er ærlige sælger på www.simonemoelle.dk, hvis du opfylder vores produkter og tjenester, kan du efterlade os en 5 stjernet feedback .Din anerkendelse er meget vigtigt for os.

Venligst kontakt med os ved at lade os besked, inden de forlader alle 1 eller 2 ratings, negativ feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse dette problemer.

Kontakt os

Nogen spørgsmål, bedes du kontakte med os. (Efterlade besked fra www.simonemoelle.dk)

Vi vil besvare din mail inden for 12 timer.

E-mails vil blive forsinket reaktion på søndag og helligdage.

Tags: mikro-skala, køkkenvægt xiaomi, digital skala timer, bluetooth-skala, cafede kona, mini-skala, bascula, og skala med timer, milligram skala, digital usb-skala.

  • Strømkilde: Batteri
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: rustfrit stål
  • Skala Type: Digital
  • Form: Rektangel
  • Funktion: LED-Skærm
  • Nøjagtighed: 1G
  • Model-Nummer: 0133

Relaterede varer