TE35011 SSOP28 IC stedet levering kvalitetssikring pakke anvendelse velkommen høring stedet kan spille
TE35011 SSOP28 IC stedet levering kvalitetssikring pakke anvendelse velkommen høring stedet kan spille
Sku: w122889
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr9.85 kr13.09

Beskrivelse:

购物说明:

1、本店上传的宝贝均大量有现货,欢迎咨询在线客服 如客服不在线,也可直接拍下(如果有问题或暂时缺货我们会尽快与您联系),如需拍多种型号,建议先添加购物车,然后在购物车里一起打包购买。

2、发货时间:每天18:00前付款,一般当日发货。若缺货或有特殊情况客服会另外通知!

关于快递:

1、本店默认使用圆通/中通/顺丰快递,如需要别的快递请备注或是联系我们;快递不可到达的地区使用EMS,加急快件使用顺丰快递。重量在一公斤以内的物品收取首重运费!若超重,需按实际运费收。广东省内可提供货到付款(即快递代收款)。2、顺丰快递时效跨省1-3天左右,省内1-2天左右!遍远地区除外。

我们只能承诺具体的发货时间,货物被快递员收走,速度快慢,具体什么时间到货我们是没办法控制的,如果快递速度慢了,我们会尽全力帮大家催件,请大家支持并且理解我们,愿我们合作得更加愉快!

Varemodtagelse bemærk: for at undgå transport proces, der er forårsaget af ladning skader eller tab bragt til dig for tab, kurer, levering, når Du udpakker inspektion re-sign. På grund af nogle regionale Kurer må ikke underskrive for ikke udpakning, men også den første til at underskrive, men når Kurer overflade tegn for efter udpakning, første ikke sat den nederste ark tilbage til Kurer, ikke slutningen enkelt, de er bange for at gå i gang fundet mangler, er beskadiget, bedes du straks afvist, og lad Kurer underskrive beskrivelse, derefter i overensstemmelse med en Udtrykkelig ordre om forsendelse side af kontakte os på telefonen, at butiksindehaveren behandling. Når de tegn, Kurer orlov, betragtes de elementer, lossless mangler. Hvis efter modtagelsen af den foreslåede nogen tal er forkerte, er de varer, forkert version af problemet, om det er lovligt eller Taobao regler, vil køber blive ret ugunstige, vores firma også erklæret ikke skal være ansvarlig for(i tilfælde af en ven tegn, kan bestilles venner). Modtager de varer, bedes du hurtigst muligt for at opdage, fandt de varer, der har problemer med kvaliteten, skal du ikke direkte ramt eller evaluering, kan du komme i kontakt med mig, for bedre at kunne løse problemet!

Evalueringsspørgsmål:★vi værner om hver stor ros, hvis du har nogen utilfredshed, bedes du kommunikere med os, tror, at enhver rimelig problemet kan hurtigt give dig løse. Uden nogen kommunikation, rush give dårlig anmeldelse ikke løser nogen problemer. Relevant kritik, vi ydmygt acceptere, at vores arbejde vil helt sikkert findes sådanne og sådanne fejl, også meget villige til at påtage sig et ansvar. Der er et problem mellem hinanden mere af en rolig og ærlig, så prøv at ændre lidt at tænke over, mener, at problemet vil være løst for. Vi glæder os over sådanne relevante, tolerance over for kunder, vi tror, vi kan blive gode venner. Må ikke velkommen til individuelle stolthed, ingen respekt for andre arbejdskraft købere og individuelle købere med henblik på at opnå deres formål, at ondsindede angreb sælgere og vurdering af den trussel, vi skal også holde sig til de principper, der af klager i slutningen.

After-sales service: efter modtagelsen af varerne, hvis de har problemer, bedes du kontakte butikken, vi vil straks give dig en løsning, der ikke er i butikken for at købe komponenter og har været på maskinen, svejsning, shear PIN-kode eller ved at køber af operationelle fejl og andre menneskeskabte årsager element til at brænde ud, og til gengæld den måde, fordi emballagen ikke er stærk og beskadiget, og denne shop vil ikke blive givet udveksling, ikke-kvalitet problemer udskiftning af forsendelse af købere ansvar.

Pro-modtaget varen, bedes du må ikke glemme, at en favorit shop Åh, og give ros+shop ud af den evaluering Åh, kunder over bin Sheng Elektronik, din tilfredshed er vores stræben.

Í☆velkommen til at købe vores produkter, ønsker du glad shopping

Bemærk:★butikken er åben! Produkter er konstant at uploade...3 millioner opgørelse for dig at vælge imellem, er der et behov, kontakt venligst online kundeservice for at drøfte, er du velkommen til at give fysisk foto reference detaljer!!! Ser frem til at samarbejde med dig!

Tags: xs kontor nederdel kvinder.

  • SONY Model: PlayStation Portable
  • Kompatibel Mærke/Model: SONY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Model-Nummer: 1