Føreren yrelsen for 14" HB140WX1-200 / HB140WX1-300 / HB140WX1-400 LCD-Skærm TV+USB+VGA+HDMI-Kompatibel 1366×768 Controller Board
Føreren yrelsen for 14" HB140WX1-200 / HB140WX1-300 / HB140WX1-400 LCD-Skærm TV+USB+VGA+HDMI-Kompatibel 1366×768 Controller Board
Sku: w1229
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr120.70 kr145.42

Beskrivelse:

LCD-Controller Board:

HDMI-Kompatibel VGA AV USB RF LCD-Bestyrelsen Arbejde for LVDS Interface LCD-Skærm

LCD-Netadapter: 12V/3A~12V/4A.

Kommer I Standby-Model, Når Den Ikke Er Inputsignal

USB-Understøttelse af Video

AV Kompatibel Med PAL Og NTSC

Video Input: HDMI-Kompatibel VGA AV USB RF

Audio Input: HDMI-Kompatibel PC-Lyd

Audio-Udgang: Højttaler-Stik

OSD: Lysstyrke, Kontrast Auto Sprog Og Så Videre

Sprog: Engelsk, Kinesisk, Spansk Og Så Videre

Bord Størrelse:188mm x 43 mm x 17mm

Packing liste:

1× LCD-Controller Board

1× LVDS Signal Kabel

1× Tastatur Med Kabel

1× Fjernbetjeningen (Batterier Ikke inkluderet)

Bemærk venligst:

* Installation guide medfølger ikke, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før du køber.

* Hvis du ikke sikre, model, så tøv ikke med at kontakte os direkte.

* De LCD-adapter har brug for 12V 3A, ikke i prisen, Hvis du skal købe den adapter, bedes du kontakte os.

* Billeder er kun til reference.Vi vil matche den tilsvarende bestyrelsen oplyste i henhold til den bestilte model.

* Dette produkt er analogt TV, ikke digital-TV.Det betyder, at den ikke understøtter DVB-T2. Læs venligst omhyggeligt, før du køber.

* Du må ikke gøre føreren bestyrelsen røre ved noget metal, efter at der er tændt.

Fast kvotetildeling: Q1: LCD-skærmen viser en sort skærm efter at der er tændt. --A1: 1. Skal du bekræfte, om skærmens baggrundslys-kablet er tilsluttet, for at den booster board(inverter board).Hvis ikke, skal du tilslutte den og strømmen igen. 2. Gøre nogle udveksling test: Ændre input-signal til at teste; Skift strømforsyning til test, Ændre kilden til test, Ændre signal kabel til at teste; Ændre LCD-skærm til test.Og så på.

Spørgsmål 2:signal-kan ikke oprette forbindelse til skærm stik. --A2: Hvis din skærm er eDP-stik skærm, men hvor du har købt bord, som passer til LVDS stik skærm.For eksempel, hvis din skærm LP156WX4-TP(X)(X), men du får en controller board, der passer til LVDS controller board, som LP154WX4-TL(X)(X), vil Det ikke stemmer overens med din skærm.Så vælg retur-årsag "få det forkerte produkt".Eller du kan kontakte sælger først.

Q3: LCD-skærm-billedet vises ikke korrekt, eller vise en hvid skærm.Eller LED af tastaturet blinker rødt og grønt skiftevis. --A3:1. Sørg for, at det signal kabel, der forbinder til LCD-skærm stik med den rigtige retning. (Pin1 at Pin1, nogle panel kabel-stik kan samles i to retninger, så nogle gange, når du ændre det til tilbage retning, vil det arbejde godt) 2. Skal du bekræfte, om opløsningen af LCD-skærmen er den samme som opløsningen af LCD-controller board (se controller board køb link, der er markeret kompatibel opløsning, skal du bruge tv type til at søge på nettet for at bekræfte sin støtte opløsning), hvis ikke, skal du i kontakt med sælgeren, nogle brædder, efter opdatering af firmware, vil løse dette problem.

Spørgsmål 4: LCD-skærmen er billeder, men er meget mørkt. (Brug et lys, der brænder for at kontrollere, om indersiden af skærmen er et billede eller ej) --A4: skal Du bekræfte, om skærmens baggrundslys kabel er sluttet til inverter board (booster board).Hvis der forbinder betingelse er OK, måske inverter board brudt, hvis fange dette problem, bedes du kontakte os, vi kan sende dig en erstatning.

Spørgsmål 5: displayet holder med at genstarte efter at der er tændt. --A5: input current strømforsyningen er for lille, skal du ændre den adapter, der med større output af strøm (2A eller større end 2A) Q6: Power på, efter et par sekunder, og skærmen går i sort skærm. --A6: Hvis du ikke slut signal - (ingen input-kilde), det vil gå i standby-tilstand efter et par sekunder af magt.Slut input-signal, når du tænder og bruge tastaturet til at skifte til den ønskede kanal.Q7 : Når den ikke er slut signal-til LCD -, magt på tavlen, tastaturet LED er rød eller grøn.Og derefter, når du tilslutter kablet til LCD-skærmen, tastaturet LED er slukket. --A7: Dette skyldes, at definitionen af signalkablet er korrekt, skal du kontakte sælgeren for at bekræfte, hvis sælgeren har til en kompatibel LCD-tv signal kabel eller ikke.

Q8.: Computeren registrerer, at føreren bestyrelsen er tilsluttet, men LCD-skærmen vises ikke. --A8: Hvis HDMI-eller DVI-signal er tilsluttet.Vær indstillet på computeren for at sikre, at HDMI-DVI-output.

Spørgsmål 9: Opløsning, der ikke understøttes. --A9:1. Vær venlig at skifte til andre beslutninger for at bekræfte, hvis de kan vise normalt eller ej. 2. Input beslutning er i strid med LCD-menu display opløsning, det er på grund af LCD-skærmen controller board skriver den fælles beslutning, der svarer til de særlige beslutning, og den indbyggede styring menuen viser den fælles beslutning.Hvis du vil vise den samme opløsning, er det nødvendigt at ændre EDID data på LCD-skærmen.Hvis du støder på denne situation og behovet for at forbedre det, så kontakt os.

Tags: b140xw03, lp140wh4, bestyrelsen igbt, ltn140at26, cbr500r forrude, boe-skærm, styre igbt, alienware 17 bundkort, b140xw01, flex 2 14 screen.

  • Produkt Type: Tablet LCD -
  • Kompatibel med 2: HB140WX1-300
  • Kompatibel med 1: HB140WX1-200
  • Kompatibel med 3: HB140WX1-400
  • Model-Nummer: hb140wx1
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: ROHS