Elektrisk Spænde Scooter Aksel Låsning til Xiaomi M365 Aluminium Legering Træk Ring Skrue Sæt Værktøjer Beskyttelse Holdbar
Elektrisk Spænde Scooter Aksel Låsning til Xiaomi M365 Aluminium Legering Træk Ring Skrue Sæt Værktøjer Beskyttelse Holdbar
Sku: w123780
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.19 kr54.91

Beskrivelse:

Til at gennemhulle den pin-kode, du har brug for at sikre, at du gøre det fra den rigtige side.Sørg for at du gør det fra VENSTRE til HØJRE (når man ser fra forsiden af scooter, ikke fra rattet side).Fastsætter scooter, sætte noget fast under folde-mekanisme.Sørg for at holde øje med kabler!Flytte dem væk, før hver hulning, da du ellers kommer til at bryde dem.

Anvende nogle smøremiddel, olie eller WD40 til den pin-kode, og lad det i et stykke tid.Nogle kunder foretrækker at bruge varm luft værktøj i stedet til lidt varme pin-koden.

Gælder 4mm punch værktøj og ramte det hårdt flere gange.Igen, se ud for kabler.Denne proces kan være ganske vanskeligt, vi har personligt brugt 15 minutter at klippe ud, mens andre formår at gøre det inden for få minutter.

Tag en ny lås og bruge den samme skrue til at sætte den tilbage på.Drej scooter på hovedet, når pin-koden skal indsættes fra den anden side (HØJRE TIL VENSTRE, når man ser fra forsiden af scooter)sørg for at følge pilen på pin-kode.Sæt stiften inde og derefter anvende punch af igen.Skal det gå ganske nemt.Punch det, indtil det er justeret fra begge sider.Juster din aksel lås/bundstykke til at gøre sikker på, at den nye lås folder i godt.

Pas på ikke at stramme den, men gør det ikke for løs, enten (lige nok modstand i det, og der er ingen spil i stamceller/hængsel).Returvarer accepteres ikke for brugte varer, når du ikke er i stand til at udskifte låsen.Kun for varer i samme tilstand og emballage.

Type: andre

Spænding: 12V

Model Nummer: Andre

Kompatibel med:Xiaomi M365 El-Scooter

Udskiftning eller opgradering af dele til Xiaomi M365 akslen låses.

Bearbejdet med høj præcision for perfekt fitness.

Kontrolleret åbning for nem lukning, to-stepper lukning muligt, fleksibilitet indstilling, Maksimal reduktion af mekaniske spil.

Skru den gamle lås, holde skruen sikker som du kommer til at bruge den samme for udskiftning af en del.

farve:Sølv + sort

Materiale:Aluminium + rustfrit stål

Pakkens Indhold:

1 x Aksel Låsning Spænde

1 x Pull-ring skrue sæt

Bemærk venligst: i stedet for stansning hele pin nogle medlemmer af fællesskabet, der foretrækker at bare skære metal pin-kode fra begge sider af låsen og derefter punch ud af de resterende bits.Du kan også prøve at bruge vice og en bolt, hvis stansning pin-koden ikke virker for dig.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Tags: cykel reparation sæt, hex værktøj, max topnøgle, mi-scooter, autom scooter, m365 xiaomi, m365 scooter, reparation af dæk, imbus nøgle, m365 pro.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Aksel Låsning Spænde
  • Spænding: None