1pc Simulering Plys Kat Sover Puder Bløde tøjdyr Pude Sofa Indretning Tegnefilm Plys Legetøj For Børn Gave
1pc Simulering Plys Kat Sover Puder Bløde tøjdyr Pude Sofa Indretning Tegnefilm Plys Legetøj For Børn Gave
Sku: w12653
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr76.21 kr152.35

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Simulering plys kat: vores charmerende kat-formede puder, der er trykt med realistiske billeder på forsiden og bagsiden.Venner vil kigge to gange mere.

2. Materiale: ydre lag er lavet af let og holdbar bomuldsstof, og fyld er lavet af tre-dimensionelle vakuum pp bomuld, der er blød og behagelig.

3. Godt lavet: katten pude er super blød, ikke-giftige farvning, ikke-fading, smukke og holdbare, og ikke deformeres til en lang tid.

4. Som en gave: dette er en perfekt og spændende gave til dine børn, kæreste og kæreste; det er den foretrukne af animalske elskere til jul, valentine ' s day, fødselsdag, osv.

5. Dekoration: du kan bruge denne pude til at indrette dit soveværelse, sofa, seng osv., Ikke kun dyr, legetøj, men også krop puder og nakke puder, som er smukke og praktiske.

Beskrivelse:

Denne søde kat puden har en delikat touch, blød og glat, blød, udsøgt håndværk, levende og interessant, og meget realistisk.

Specifikationer:

Materiale: blød fløjl

Fyld: PP bomuld

Størrelse: 50cm

Gældende aldersgrænse: over tre år gamle

Pakning: vakuum opp taske

Pakke Inkluderet:

1 * Simulering Plys Kat

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: catit cat toy, bare cat toy, gummy cat toy, childs cat toy, bacon cat toy, Smart cat toy, lille kat sove toy, pop cat toy, sovende kat tatoo, sovende toy barn.

  • Er Smart Enhed: No
  • Legetøj Type: Andre
  • Materiale: Andre
  • Type: katte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)