Krokodille Maske Terrorist Latex Halloween Hot Fest Masker Gratis Størrelsen for Voksne
Krokodille Maske Terrorist Latex Halloween Hot Fest Masker Gratis Størrelsen for Voksne
Sku: w127165
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr114.41

Beskrivelse:

Jeg sælger en helt ny, latex, dyr hoved maske.Der er virkelig ikke meget mere at sige...det er hvad det er. "Vi har opdaget endnu en universel sandhed - en person, der bærer en Hest Hoved Maske ser ligefrem foruroligende.Men du behøver ikke tage vores ord for det, bære denne latex maske med realistiske pels, manke til din næste sociale funktion og se på, at mennesker slås for at undgå dig.Passer til de fleste voksne hoveder.Sække med illustreret tag."

Dette er den bedste hest hoved maske til rådighed.Dette populære produkt fra Accoutrements er lavet af latex, og har et realistisk udseende, pels, manke.Det er one-size, passer de fleste voksne hoveder.Du kan se gennem hestens mund og næse huller.Denne hest hoved maske har fremragende anmeldelser på Amazon.Det har 4,5 stjerner ud af 5 og over 100 anmeldelser.Dette betyder, at de fleste købere elskede dette produkt, og var glade for, at de valgte at købe det.Være hest!STØRST.KØB.NOGENSINDE.Der er stort set ingen plads, hvor denne maske af awesomeness er ikke hensigtsmæssigt.Dette er den største køb jeg nogensinde har lavet her.Fremragende til online dating!Jeg BAD af folk til at bære dette i løbet af deres huse.Denne maske er helt sindssygt fedt!!!

Ti Ting at gøre med en Hest Hoved Maske ønsker du en hest hoved maske, men du kan ikke komme i tanke om en god grund til at købe en?Læs nedenfor for ti grunde til at købe en hest hoved maske i dag! 1 Freak ud af din familie. 2 Forklædning dig selv, så du kan gøre noget dumt. 3 Skjule deres politiske tilhørsforhold ved stævner. 4 Halloween kostume. 5 Theater eller cosplay.Meget billigere end en reel hest. 6 Maskerade. 7 Sæt i en andens seng.Tak, Godfather. 8 Stjerne i din egen hest hoved maske video på YouTube. 9 Maskot for en sports team. 10 Performance kunst.Dimension

I henhold til kundens anmodning Materiale Eco-venlige og Ikke-giftige Logo Kan udskrives til kundens anmodning MOQ 100pcs Enhed pris Baseret på FOB SHENZHEN Betaling Af T/T Gratis prøve tid, 3 dage Masseproduktion tid 20 dage Mould leveringstid 7 dage(hvis nødvendigt), CE-Certifikat,SGS,EN-71

Tags: sjov maske, latex, latex maske, maske-skelet, transvestit latex maske, maske terror, monkey latex maske, klovn maske, grøn latex maske, dragon maske, maske terrorist.

  • Lejlighed: Party
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Latex