1M 100CM 12PIN 20AWG 30CM Micro-Fit 3.0 43025 Molex 3.0 2x6pin 430201200 Molex 3.0 2*6pin 12p 12 Kredsløb ledningsnet
1M 100CM 12PIN 20AWG 30CM Micro-Fit 3.0 43025 Molex 3.0 2x6pin 430201200 Molex 3.0 2*6pin 12p 12 Kredsløb ledningsnet
Sku: w127702
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr47.67

Beskrivelse:

Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW

Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for

Hvis du ikke kan tjekke ud, når auktionen lukker øjeblikkeligt,bedes du venter et par minutter og Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

worldwide shipping (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Du har 14 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 14 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Vi vil refundere din fulde monney, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, efter at både Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.simonemoelle.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Et år Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør har en 3-måneders garanti.

Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi behøver ikke at reparere eller ombytte varer med udløbet garanti.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.simonemoelle.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er vigtig for Os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Vores åbningstider er 9:00 en.m.til 6:00 (GMT+8) mandag til fredag

Og vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Peking), hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os på www.simonemoelle.dk besked eller trademanager,vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 48 timer.i løbet af ferien,for forsinkelse svar,vi undskylder dybt.

Wepro Gruppe er Professionelle Dropshipping Leverandør i Computer&kontor,Sundhed&skønhed,Voksen&Sex,Lady Fashional,Udendørs&sports -, Hjemme-Elektronik,LED -, Sol-produkter m.m. på Discount pris.find i Shenzhen siden 2007,som har 12 års erfaring for globale købere.Velkommen til at Tjene Penge Sammen Med Os her!

Tags: bga lge3556c, sex badetøj, Bikini Sæt, cable omron, modular psu, 14 pin stik, bikini sexi, lænd, molex stik, stik slangen.

  • Certificering: Ingen
  • Model-Nummer: WM1788-ND 43025
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Wire Gauge: 20 WG

Relaterede varer