Golden Rund Dækkeserviet, Runde PVC-Udskæring Placer Måtten Jul, Bryllup, Festlokale, Restaurant, Hotel, 15.5 Tommer (8 Sæt)
Golden Rund Dækkeserviet, Runde PVC-Udskæring Placer Måtten Jul, Bryllup, Festlokale, Restaurant, Hotel, 15.5 Tommer (8 Sæt)
Sku: w129414
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr94.38 kr116.50

Beskrivelse:

Golden Rund Dækkeserviet, Runde PVC-Udskæring Placer Måtten Jul, Bryllup, Festlokale, Restaurant, Hotel, 15.5 Tommer (8 Sæt)

HIGH-END & SMUK: Disse guld dækkeservietter at se fantastisk med en flot glans, tilføje et Tryk på af smarte elegance til dit hjem!Perfekt til at fuldføre dit spisebord til både rustikke og formelle sted indstillinger.Det vil være et kæmpe hit til din julefrokost fest, Thanksgiving day, bryllup, Jubilæum, Fødselsdag, Valentinsdag, osv.Forberede sig på at modtage masser af komplimenter fra dine gæster.

HOLDBAR og MODSTANDSDYGTIG over for PLETTER: Guld dækkeservietter er faktisk med varige miljømæssige vinyl, så du kan få et elegant look, mens den faktisk er praktisk og beskytter dit bord, virkelig tilføjet nogle ekstra flair, en noget kedelig køkken.Måtterne er store nok til at se, selv med en oplader, som er placeret på toppen, fremragende slidstyrke, varme-modstand, bejdse modstand, og non-stick olie.

NEM PLEJE & SIZE: Det er vaskbar, kan du skylle det ud med vand, så brug en blød klud til at tørre.Store 15.5 " runde størrelse med små se igennem hullerne.

FARVE: Flot lys metallic guld farve, perfekt til ferie udsmykning og enkel nok til hver dag.

Farve: guld

Materiale: PVC

Størrelse: diameter 38cm

Pakkens Indhold:

8 * dækkeservietter

Bemærk:

1. Denne form for dækkeserviet er let at udskifte og pas.Rengøres med klart vand og tørres i skygge.Ingen grund til at vaske flere gange.

2. Ikke maskinvask, og brug ikke en mikrobølgeovn til at desinficere.Må ikke vaskes med hårde genstande såsom stål, kugler.

3. Det er let at rengøre, kan du tørre den af med en fugtig klud, eller skyl det med en lille smule vaskemiddel for at få det til at ligne nye.

4. Hvis dækkeservietter ankom bent, bedes du sætte 2 tunge kasser på dem

for et par timer, vil det være i stand til at arbejde ud kinks senere.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: bambus måtten, skuffe mat, musemåtte, område tæpper til hjemmet, tæppe køkken, tæppe gangen, gyldne tæppe, læder dækkeserviet, tæppe gangen, dækkeserviet til runde bord.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Dækkeservietter

Relaterede varer