Gratis Levering. FAN73711MX 73711 nye LCD-SMT chip SOP8 almindeligt anvendte plasma-panel
Gratis Levering. FAN73711MX 73711 nye LCD-SMT chip SOP8 almindeligt anvendte plasma-panel
Sku: w130129
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr15.25

Beskrivelse:

Om forsendelse:

Normalt i eftermiddag Billet er Taget før vi vil arrangere dagen fragt er afsendt, Hvis det på lager, eller andre særlige omstændigheder, vil Vi kontakte dig første gang.Billetten er efter Den rækkefølge, Afhængigt af situationen.

Kurer modtagelsen tid gennemsnit omkring 6 PM , (alle kun udtrykker en dag En gruppe af Kvittering, lille sted.)for at Sende langs rigelige særlige presserende ting, at vi kun kan sende 6 o 'clock , så du bedes derfor finde en anden, har Vi ikke mødes akut!!!!!!

Bemærk: Generelt har alle Kurer Scan input lag fænomen, og den afstand, der på grund af stedet , i almindelighed, mental note 5-6 stykker vil blive vist på 9-10 o 'clock, bedes du må ikke få mig forkert, er et indlæg kun 9-10 KL.

I stykker Elektroniske komponenter, after-sales service: vores shop salg af et par elektroniske komponenter er ikke ansvarlig for reparation eller justere resultaterne af køber.Købere ikke til apparater, om faste eller din DIY succes som kvalitet standard, skal du være opmærksom på, at en køber, producerer vende tilbage, når alle og tilbage til fragt afholdes af køberne. (for returnering af fragt ikke er enig med købere ven kan finde en anden køber, vi er også meget hjælpeløs drop......)

Efter stykker hurtig dør-til-dør levering, bedes udpakning og inspektion først, og log derefter for det.På grund af nogle regionale Kurer må ikke underskrive for udpakning, kan også kvittere for det første, men når Kurer modtagelse efter udpakning, ansigt til ansigt, når du har fundet mangler, er beskadiget, skal du nægte at modtage det samme, og lad det Courier er forklaret i tegn, i henhold til den levering, for straks sendt post på telefon kontakt ejeren, at ejeren, når modtagelsen af de elementer, som en ikke-destruktiv, efterfølgende ansvar vil være bærer af køber (venner, venner, sådan kan oplade).

Bemærk på nettet for at købe forsikring for dig.Venligst køb $0.5 fragt forsikring!Når du køber varer, kan du købe den tilbage godsforsikring.

På grund af returnering af fragt, alle forsikringsselskaber til at gennemføre!

Returnering af fragt, forsikring kun usd 0,5 til 0,8 !Så du køber venner aktivt køb!

Tags: ct, ac, 220v digital spænding meter, 4 ciffer multimeter, motorbike voltmeter, amperemeter wattmeter, ac strøm meter, 4-cifret digital voltmeter, måleren magt, lcd-panelet tester.

  • Beskytte Funktion: 0
  • Model-Nummer: 0
  • Strømkilde: AC
  • Teori: 0
  • Brug: Generelt formål
  • Spænding: 0