Farverige Cykel Vand Bur, Vandflaske, Holder Bure Parentes
Farverige Cykel Vand Bur, Vandflaske, Holder Bure Parentes
Sku: w131973
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr76.91 kr92.67

Beskrivelse:

Funktioner:

【Let & Holdbar】 Aluminium legering opvarmet behandlet for et stærkt og let design.det er kun 45 vægte hver.gøre hver kant glat, gør ikke ondt flasken og din hånd.enkel at tørre og rengøre.

Note: hurtig og Enkel At Installere】 Montere på din cykel rammen på én gang.Brug en simpel unbrakonøgle (medfølger) til at fastsætte vandflaske bure i cykel gevindhuller på rammen.oval monteringshuller giver fine-tuning af position på rammen. 2 rustfrit stål bolte i prisen.

【Ophold Hydreret På Din Tur】 vandflaske, holder til cykel, har et sikkert greb.Hurtig og Enkel adgang til din cykel vandflaske, når du har brug for det.Great for Vej -, Bjerg -, Hybrid -, Tur-ing & El-Cykler.

【Passer til Dine vandflasker】 Dette Vand flaskeholder Bure passer til de fleste af standard & over størrelse cykel vand flasker.Fleksible og holdbare materiale, som er ideelt for de fleste af sports-flaske.Buret kan være bøjet lidt for at åbne eller lukke, for at lindre spændingerne på flaske.

【Farverige Perfekt Din Cykel】: Premium vakuum elektrolytisk proces, der gør hver flaskeholder metal tekstur, mere attraktive.Udsøgt Finish, Passer til Din Cykel - pulverlakeret og høj tørretumbler poleret til din skinnende cykel maling.

Specifikation:

Mærke: SWTXO

Produkt Navn: Aluminium Flaske Bur

Materiale: 6061T6 aluminium

Størrelse: 145 x 68 x 81mm

Vægt: Ca 42g

Skrue afstand: 74mm

Flaske i diameter 70mm

Farve: Sort Rød / Steg Gyldne / Blå Gylden / Grøn, Blå / Rainbow

Håndværk: T6 behandling, anodisering, let design

Ansøgning: Flaske diameter i en 75mm mountainbikes, Road bike, Folde cykel osv

Pakken Indeholder:

2 Stk Cykler Vandflaske Bur

bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: xr blade silikone cover.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)