Multifunktionelle Vinduesrammen Bøjle Indendørs Udtrækkelig Space Saver Bøjler Torrestativ Tøj Tørring Rack Til Familien
Multifunktionelle Vinduesrammen Bøjle Indendørs Udtrækkelig Space Saver Bøjler Torrestativ Tøj Tørring Rack Til Familien
Sku: w132265
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr43.54 kr54.41

Beskrivelse:

Funktioner: Høj kvalitet

Vinduets ramme og bøjle er lavet af høj kvalitet PP og rustfrit stål materiale, med fine håndværk og runde kant, sikkert og holdbart, pålideligt at bruge, eje lang bruge levetid.

5 huller design

Vinduesrammen bøjle med 5 huller design, og en stærk struktur, der kan rumme op til 2,5 kg tunge klud.Hullet design er ikke kun praktisk for krog til at hænge på det, men også kan forhindre vinden blæser krogen væk.

Praktiske

Vinduets ramme og bøjle er anvendt i indendørs situation for at beskytte dit tøj mod regn, vind, støv, pollen og så videre, praktisk og nem at bruge.

Nem at installere

Vinduets ramme og bøjle er let at installere, intet behov for kompleks installation, proces-og andre værktøjer.Du kan bruge den base metal clip til at ordne det hele vinduet med ramme bøjle på nogen ramme med dine bare hænder.

Anvendelsesområde

Vinduets ramme og bøjle er meget velegnet til oprullerrammen, glas, dør, og andre billeder, der er perfekte til rejser og bil brug.Vinduets ramme og bøjle er også kan bruges med to stykker, med en stang (medfølger ikke) mellem de to vinduesrammen bøjler til at lagre mere tøj.

Installation:

Mister base clips til at sætte det på rammen i passende position.Stram derefter skruen for at lukke klip og ordne det hele vinduet med ramme bøjle.

Den tunge klud, bør hænges på hullerne i nærheden af basen.

Specifikation:

Type: window frame bøjle

Antal: 1p c

Materiale: PP + rustfrit stål

Farve: pink/ grøn/ blå

Størrelse: 31,5*5cm/ 12.38*1.97 tommer(L*b )

Vægt: 240g/ 8.47 oz

Package:

1* vinduesrammen bøjle

Tags: xt 500carburetor reparationssæt.

  • Materiale: rustfrit stål