Newset Tinhifi T5 I Øret Hovedtelefoner 10mm DOC Driver Bas Metal Headset HIFI Musik Monitor Hovedtelefon Med 2PIN 0.78 MM Kabel P2 P1
Newset Tinhifi T5 I Øret Hovedtelefoner 10mm DOC Driver Bas Metal Headset HIFI Musik Monitor Hovedtelefon Med 2PIN 0.78 MM Kabel P2 P1
Sku: w133064
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr819.90

Beskrivelse:

Newset Tinhifi T5 I Øret Hovedtelefoner 10mm DOC Driver Bas Metal Headset HIFI Musik Monitor Hovedtelefon Med 2PIN 0.78 MM Kabel P2 P1

TINHIFI T5

Nye DOC DD Driver INTERNET explorer-vedligeholdelse

Den Nyeste Driver-Teknologi Med Fremragende Lyd Kvalitet

DOC Membran Giver Uhyre Punchy Bas Respons

Mere Raffineret look og Holdbarhed

Rig Tilbehør-Par af Øreoliven

Kevlar Belagt Kabel Opnå Hurtig og Ren Transmission

Specifikation;

Driver Enhed:10mm DOC Driver

Følsomhed :103dB ±1 db @1 khz V 0.126

Frekvensgang:10-20 khz

Impedans:48Ω±15%

Vurderet/Max Power:3/4mW

Antal Distortion:1%@1kHz V 0.126

Interface:forgyldt 2P-stik

Stik:3,5 mm sort lim guld belagte stik

Leder/Kabel -: 2,8 mm (40/0.05 oxygen fri kobber +200D Kevlar)* 4 - core Sort PU kabel-L=1,25 m

T-serien IEMs har vundet international ros for deres fremragende lyd kvalitet og rimelige priser.T5 fortsætter på denne arv at kombinere den nyeste teknologi med fremragende lyd kvalitet.T5 benytter sig af den næste generation af kulstof drivere: DOC.I de seneste par år, DLC (diamantlignende Carbon) dynamisk chauffører er blevet populære for deres hurtige reaktionsevne, der er opnået ved deres carbon materiale.Fra dette fundament, Tin Hifi har udviklet den næste innovation i dynamisk driver teknologi.Den nye 10mm DOC driver er udstyret med en forbedret molekylær carbon atom-struktur og sammensætning som i højere grad afspejler diamant.Den nye konstruktion giver mulighed DOC membran til at blive tyndere, og samtidig være 60% stærkere og mere stiv end at af traditionelle DLC membraner.Desuden, på grund af den tættere nærhed af kulstofatomer til hinanden, DOC driver er 5 gange hårdere end typiske keramiske membraner.

Desuden er, de fysiske egenskaber af DOC diamant membran vil ikke ændre sig, selv efter mange års brug.Denne funktion har en stor effekt på varmeafledning af voice-coil.Yderligere fordele af DOC omfatter:

1. DOC diamant membran enhed kan opnå en fuldstændig lineær frekvensgang, at opnå detaljeret og fremragende bredbånd og øjeblikkelig respons, og stærk, dynamisk kontrast.

2. DOC diamant membran enhed kan skubbe split frekvens vibration til et højere niveau, og T5 kan dække en ufattelig båndbredden til at sikre, at den ideelle frekvens respons er opnået i de to udgangen frekvensbånd hørbar for det menneskelige øre.

3. Hyppigheden linearitet, at DOC-membran giver mulighed mid-frekvens for at være helt sammenhængende med bas og diskant, hvilket skaber en gennemsigtighed i teksturen og lyden balance, og samtidig minimere fase forskydninger.

Kort sagt, T5 opnår en meget slagkraftig basgengivelse, der er kombineret med særdeles godt udbygget og detaljeret ultra-høje frekvenser.Den stoflige egenskaber, dens lyd er kendetegnet ved en sammenhængende glathed, linearitet, og gennemsigtighed i hele frekvensspektret.DOC-driver er en innovation, der er lige så hørbar, da det er branchens førende.

Nyt Ansigt

Boliger af T5 har været opbygget af luftfart klasse aluminumto opnå en endnu mere raffineret look, samt holdbarhed.For at tune den nye DOC driver, det indre hulrum på boliger har været omhyggeligt designet med flere unikke akustiske kamre, der er matematisk beregnet til at nå det perfekte vinkler af refleksion for lydbølger.Derudover T5 er den første af sin serie til at udnytte maskinen lære strategier til at designe den perfekte form til at svare til den gennemsnitlige menneskelige øre.Matchende hver krumning af den typiske menneskelige øre, pasform T5 er ergonomisk og sikker, så længe timers lytning uden ubehag.Denne nye form design giver også større lyd isolation, så du har mulighed for at fordybe dig i musik, selv når du er pendler eller på scenen.

Hifi Kabel-Forgyldt

I udarbejdelsen af T5, Tin Hifi har sat alle sejl til for at gøre det særlige og unikke.T5 kommer på lager med en 40/0.05 Oxygen Fri Kobber kabel, der er belagt med 200D Kevlar for at opnå fuld elektrisk isolation for en ekstremt hurtig og ren transmission.Dette 4-leder-kabel er meget let, tangle-fri, og komfortable giver dig mulighed for at føle sig som hvis det var kabel-gratis.

Tags: beryllium driver, a10-kabel, tinhifi, 2 pin-0.78 mm opgradere kabel, tin hifi t4, fatshark, p2 usb, black mickey, earphon, headphon.

  • Frekvensgang Udvalg: 20 - 20000Hz
  • Følsomhed: 103dB
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • vandtæt: No
  • Med Mikrofon: No
  • Stil: Ørekrog
  • Aktiv Støj-Aflysning: No
  • Mærke: Dilvpoetry
  • Vocalism Princippet: Dynamisk
  • Kontrol-Knap: No
  • Volumen Kontrol: No
  • Certificering: Ingen
  • Model-Nummer: T5
  • Modstand: 48
  • Er wireless: No
  • Længde: 1,2 m
  • Stik: 3,5 mm
  • Meddelelse: Wired