12 Fiskestang Wrap Pole Stropper Fiskestang Bælter Bånd, Elastiske Stang
12 Fiskestang Wrap Pole Stropper Fiskestang Bælter Bånd, Elastiske Stang
Sku: w133536
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr52.69 kr95.78

Beskrivelse:

Anvendelse: Den rem, der bruges til at binde greb slutningen af stangholdere, bag gummi-præget for at forhindre slid let, efter at have brugt pole rem, pole afsnit er bundet sammen, og du kan samle det op og så brug det, det er pænt og praktisk for fiskeri entusiaster.

Hurtig limning og langvarig brug.Nem at bruge, glide over fiskestang top nemt, og stram remmen for at fastgøre den øverste stang dækslet på plads, kan du bruge den til at binde den spredte fiskestænger for nem opbevaring, også fine gaver for fiske-elskere.

Bredt anvendt i støbning stænger, spinning stænger og fluestænger til uafgjort, fantastisk til at holde stangen sektioner sammen, og organiseret fra at blive forvirret rod, især når der beskæftiger sig med mere end én rod, mens transport, super nem at gå tur med din fiskeredskaber ned.

Farve:sort

Materiale:SBR Neopren+ Spænde+ Klud

Størrelse:30 x 250mm

Pakkens Indhold:

12 x fiskestang stropper

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Tags: yx 8115 transistor.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)