4 Pack Elektrisk Induktion Kogeplade Protector Mat Anti-Slip Mat Silikone Kogepladen Bunden Protector Dække Varme Isoleret Mat
4 Pack Elektrisk Induktion Kogeplade Protector Mat Anti-Slip Mat Silikone Kogepladen Bunden Protector Dække Varme Isoleret Mat
Sku: w134938
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr51.42 kr85.68

Beskrivelse:

[Premium Materiale]: induktion kogeplade måtten er lavet af silikone, der er non-slip, vaskbar, genanvendelige og det er let at rengøre.

[Udbyderen]: måtten kan forhindre induktion kogeplade fra at blive beskidt og ridser, og det kan holde induktion kogeplade rens, hvorved den service tid på det.

[Praktiske i Brug]: Den beskyttende puder kan bruges i mikrobølgeovne, køleskabe og ovne, der er sikker til 480 Fahrenheit.

[Nem at Rengøre]: silikone induktion komfur måtter er nem at rengøre.De kan rengøres ved at skylle med vand.Hvis der er mange fedtede pletter, kan du tørre dem med et viskestykke og lidt rengøringsmiddel til at rengøre dem fuldstændig!

[Universal]: Den pude, der passer til størrelsen på de fleste induktionskomfur og det hjælper med til at holde gryden, så dens overflade kan lave mad stabilt.

Navn: Induktion Kogeplade Mat

Høj temperaturbestandighed: 250 grader Celsius

Farve: sort

Materiale: silikone

Størrelse: 22cm diameter

Pakkens Indhold:

4 * Induktion Kogeplade Pad

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: yz450f plast.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Europa
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Form: Runde
  • Tabel Dekoration & Tilbehør Type: Mats & Pads
  • Materiale: Andre

Relaterede varer