Hamster Tyggelegetøj Sæt Naturlige Træ-Fyr Marsvin, Kaniner, Chinchillaer, Motion Og Tænder Pleje, Legetøj Molar Legetøj Til Fugle
Hamster Tyggelegetøj Sæt Naturlige Træ-Fyr Marsvin, Kaniner, Chinchillaer, Motion Og Tænder Pleje, Legetøj Molar Legetøj Til Fugle
Sku: w135560
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr53.13 kr87.08

Beskrivelse:

Beskrivelse:

11Pcs Tygge Legetøj: The toy sæt indeholder de kogler, molar træ-terninger, molar ring, sisal bold, lille tromme, tennis bell, swing og apple pinde.

Naturlige og Ikke-giftige: træ legetøj, er lavet af høj kvalitet, træ, naturligvis, tørret i solen, og strengt kontrolleret dehydrering sats.Legetøjet er mere behagelig at bruge til kæledyr.

MSDS Godkendt & Sikker: Alle marsvin legetøj er blevet godkendt af muskel-og skeletbesvær, som så dette toy sæt er det første valg for søde kæledyr i 2021.

Holdbar Molar Værktøjer: hamster toy er udsøgt og smuk i formen og vedtager særlige anti-korrosion teknologi.Det er ikke kun et øko-venligt legetøj, men også har en bid-resistent molar værktøj til at sikre en sund vækst af tænder af dit kæledyr, så du kan passe godt på dit kæledyr.

Bred Anvendelse: Velegnet til kaniner, marsvin, golden egern, hamstere, ørkenrotter, fugle, gnavere og andre mindre husdyr.For underholdning, stress relief og børnesygdomme, der er perfekt til små kæledyr.Giv dine små gnavere den perfekte mulighed for at spille og træne!

Specifikationer:

Navn: Hamster Toy Sæt

Style: 11-delt sæt

Materiale: træ/metal kæde/klokke

Ansøgning: hamstere, fugle, kaniner osv.

Produkt størrelse: som vist

Packing Liste:

Hamster Toy Sæt*1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der kan være en vis farveforskel, skal du forstå.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: xs antal slank sag glas.

  • Stil: 11-delt sæt
  • Sæt Type: Ja
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Træ
  • Navn: Hamster Toy Sæt