Klimaanlæg Reparation Værktøj A/C Ventil Kerne Fjernelse og Installer Værktøjet Skruenøgle Fingerbøl Pakning Passer til R410/R22/R134A
Klimaanlæg Reparation Værktøj A/C Ventil Kerne Fjernelse og Installer Værktøjet Skruenøgle Fingerbøl Pakning Passer til R410/R22/R134A
Sku: w136
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr45.95 kr58.92

Beskrivelse:

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[Pakning]tætningsringen kombination sæt er velegnet til udskiftning af utæt kølemiddel ventil kerne.Black pakning: anvendes til at vedligeholde og udskifte fluor rør.Grøn pakning: bruges til at reparere og udskifte pakningen i R410 fluorid sikkerhedsventil, eller erstatte et andet kølemiddel rør af passende størrelse.

[Skruenøgle&Fingerbøl&Ventil Kerne]Skruenøgle: Bruges til at fjerne ventil kerne og fingerbøl af R410 / R22 / R134a.Indenlandske aircondition spool: bruges til R410/R22 universal spole, der bruges til at reparere den eksterne enhed af aircondition-enhed eller olie påfyldning port af andre aircondition-systemer.Fingerbøl: anvendes til at vedligeholde og udskifte fluorid rør.I high-end bearbejdning, tilslutning af flere dele, der kan sikre, at det ikke lækker.

[Application]Vores klimaanlæg reparation kits er egnet for udskiftning og vedligeholdelse af bil klimaanlæg eller husstand, klimaanlæg.Det er velegnet til vedligeholdelse og demontering af R410 / R22 / R134a fluorid rørledninger, eller udskiftning af et andet kølemiddel rørledninger med passende dimensioner.

[Portable]Vores 46-stykke aircondition repair kit leveres.Hver størrelse værktøj har sin egen plads, som ikke vil blive forvirret, og er nem at vælge, lagre og transportere.

Farve: gul

Materiale: rustfrit stål

Pakkens Indhold:

1 * skruenøgle

10 * sort pakninger

10 * grøn pakninger

10 * husstand aircondition ventil kerner

5 * bil ventil kerner

10 * fingerbøl

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: freon r134a, ac, r134, gas r134a kølemiddel, kølemiddel r407c, r134a værktøj, r410a kølemiddel, refrigerant valve, r134a, r410a.

  • Mærke: retemporel
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer