78 Stykker DIY Smykker Silikone Støbning af Forme og Værktøjer, Sæt Silikone Forme til Harpiks, DIY Smykker Kunsthåndværk Sæt
78 Stykker DIY Smykker Silikone Støbning af Forme og Værktøjer, Sæt Silikone Forme til Harpiks, DIY Smykker Kunsthåndværk Sæt
Sku: w1362
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr67.75 kr86.88

Beskrivelse:

MATERIALE:Høj kvalitet smykker forme materiale i silikone, som er fleksibel og smidig.Skrue øjet benene er lavet af metal, legering, røreanordninger, pipetter og skeer er lavet af høj kvalitet plast, side twist boremaskine er lavet af rustfrit stål.

Sådan bruger du: Hæld droppe lim ned i koppen, og derefter i formen.Droppe gummi i formen for at være hjemme, og dæk formen med et skjold for at undgå at støv, der falder ind.Vent til den dryppende lim til at blive helt tør, så tag ud artiklerne, og polske de dele, der har brug for at være poleret, indtil glat.

PRAKTISKE VÆRKTØJER til:Metal twist boret gør du bore et hul nemt.Plast røreanordninger til at hjælpe dig med at røre lim og plast pipetter til at hjælpe dig med at udtrække væske.

BRED APPICATION: Kan anvendes til diy forskellige håndværk og smykker, som nøgleringe, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og meget mere, med mange praktiske værktøjer, hjælpe dig med at gøre dem lettere.

farve: som vist

Materiale: Silikone

Størrelse: 16cm x 13cm x 5cm

Pakkens Indhold:

12 x silikone forme

25 x gyldne lam øje nitter

25 x sølv lam øje nitter

5 x plast røreanordninger

5 x skeer

5 x pipetter

1 x hånd twist bor

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr600 adapter.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kage Værktøjer Type: Skimmelsvampe

Relaterede varer