2L bærbare lommelygte sæt køle-værktøj til vedligeholdelse af aircondition kobberrør svejsebrænder ilt brænder gas svejsning equipme
2L bærbare lommelygte sæt køle-værktøj til vedligeholdelse af aircondition kobberrør svejsebrænder ilt brænder gas svejsning equipme
Sku: w136818
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 811.42 kr1 906.76

Beskrivelse:

Forholdsregler ved brug:

(1) Re-antænde efter sikkerhedsinspektion

Før brug af skærebrænder, tændingen ydeevne skal kontrolleres.Kontrol metode er at lave ilt slange på ilt-stik.Efter at dreje på ilt, første gang du tænder for acetylen justering håndhjulet, og tænd derefter på ilt justering håndhjulet, og tryk derefter din finger på acetylen-stik.Hvis du føler, suge, det betyder, at sugeeffekt er normal.Hvis sugningen er ikke udført, selv hvis ilt strømme tilbage fra acetylen fælles, det betyder, at sugeeffekt er unormal og skal repareres, ellers vil det være strengt forbudt.

Hvis sugeeffekt er normal, check for utætheder.Undersøgelsesmetode er, som følger: forbind acetylen slange til acetylen fælles, fordybe svejsebrænder i en ren vand tank eller anvende sæbevand til hver samling af svejsebrænder, gas ventil osv., og tænd derefter for justering håndhjul til at sende ilt og acetylen.Gas, hvis sted er smal, bobler, vil der blive fundet.

(2) Tænding

Efter at have passeret de ovennævnte eftersyn, fakkel, kan antændes.Der er to metoder til tænding: tænd først acetylen og første tur på ilt.For at sikre sikkerhed, er det bedst at tænde for acetylen skal først tænde på ilt umiddelbart efter tænding og justere flammen.

Når high-power skærebrænder er antændt, en friktion tændsats eller andre særlige tænding enhed skal bruges.

Iltning:

1. Slut den store ilt cylinder (ilt kilde), og den lille ilt cylinder til den oprindelige ilt bro af dette produkt, og spænd møtrikken;

2. Først slukke for lavt tryk knappen på den lille ilt cylinder, og tænd derefter for højt tryk kontakten på den lille ilt cylinder.

3. Drej langsomt på skift af de store ilt cylinder.Når luften blæses i den ledning, der vil gøre en lille lyd.Når lyden forsvinder, betyder det, at presset fra de to flasker er afbalanceret og ilt er fuld.

4. Sluk skifter af store ilt cylinder og den lille ilt cylinder, og lavere ilt bro;

Bemærk: trykket af den ilt kilde bør ikke være højere end arbejdstrykket på mindre ilt cylinder; efter indånding af ilt, temperatur små ilt cylinder vil stige lidt, hvilket er en normal fysisk fænomen!

Fem -, cylinder-gas:

Butan gas skylning metode: Efter at ryste butan gas cylinder, lodret indsæt butan gas injektion-port, markøren viser, at butan gas cylinder kan være direkte ringet i butan gas cylinder efter rødmen;

Bemærk: flasken er brugt for første gang.Fordi der er luft i flasken, efter at skylle gas, sætte den gas flasken oprejst, tænder på kontakten for at frigøre det indre luften, og derefter skylle den gas!

Forholdsregel:

1. Operatøren skal holde en svejser drift certifikat, der er udstedt af national labor department.Udokumenteret drift vil have negative konsekvenser, og være ansvarlig for det!

2. Den iltflasker kontrolleres hvert tredje år, og gasflasker, inspiceres en gang om året, og det på fuld tid inspektion enhed på brugerens placering er ansvarlig for kontrol;

3. Gasflasker og iltflasker skal holdes væk fra ild kilder, undgå høje temperatur solskin, og den omgivende temperatur bør ikke overstige 50 grader Celsius; det er strengt forbudt at bruge hårde genstande, tunge genstande, ramt eller ramme iltflasker og gas flasker, undgå varmeakkumulering, opmærksomhed!

4. Inflationen mængden af gas cylinder må ikke overstige 1/2 af mængden af gas cylinder;

5. Den ilt, der er i ilt cylinder ikke være brugt helt op.Den resterende pres på 0,5 Mpa skal bevares!

6. Fejl ved ilt-måleren skal repareres og udskiftes af fagfolk, og ingen andre, der kan adskille det!

7. Gasflasker og ilt-flasker må ikke være blandet med andre gasser.Ikke forurener olien!

8. Funktion og ydeevne af svejsebrænder, tør brandslukker og andre relaterede vigtigste dele skal være omhyggeligt kontrolleres før hver anvendelse.

9. Hvis du overtræder ovennævnte regler, vil du være ansvarlig for følgerne!

Bemærk: trykket af den ilt kilde bør ikke være højere end arbejdstrykket på mindre ilt cylinder; efter indånding af ilt, temperatur små ilt cylinder vil stige lidt, hvilket er en normal fysisk fænomen!

Tags: afgift af gas køleskab, stort gas-køleskab, elektrisk køleskab gas, rengøring af klimaanlægget værktøjer, klimaanlægget lift, aircondition køler for værelset, klimaanlægget deflektor, klimaanlægget værktøjer lækage, klimaanlæg split værktøj, portable gas køleskab.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: Ingen
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

Relaterede varer